CSM Bucovina Rădăuți este prima echipă suceveană care începe pregătirile de vară

Bucovina Radauti este prima echipa suceveana care incepe pregatirile pentru viitorul sezon al Ligii a III-a. La reunirea lotului, programata luni, la ora 17.00, pe stadionul Municipal, sub comanda antrenorilor Dorin Goian si Daniel Balan sunt asteptati in jur de 18 jucatori, prin care si cele sase achizitii efectuate in intersezon, este vorba de Andrei Cerlinca, Vlad Stanescu, Vasile Danila si Catalin Coroama (toti patru de la Foresta), Cosmin Buziuc (Gaz Metan) si Liviu Busuioc (Progresul Fratautii Vechi). Din lotul de sezonul trecut vor lipsi Mugurel Florescu, transferat la Aerostar Bacau, si Stejarel Visinar si Andrei Alecsandru, ultimii doi fiind plecati in cantonament cu FC Voluntari. “Mai asteptam un portar si sa vedem care este situatia lui Visinar si Alecsandru, daca raman la Voluntari”, a precizat antrenorul Daniel Balan.

Dupa o scurta perioada de reacomodare la efort, echipa radauteana va intra intr-un semicantonament pe plan local. CSM Bucovina va disputa in aceasta vara sapte-opt meciuri amicale in compania unor formatii precum: Aerostar Bacau, Foresta, Roman, Ceahlaul, Sanatatea Darabani sau Somuz Falticeni.

Obiectivul pentru viitorul sezon e clasarea intre primele patru echipe din serie”, a anuntat antrenorul Daniel Balan, inainte de startul pregatirilor.

In viitorul sezon al Ligii a III-a, programat sa debuteze in ultimul weekend din luna august, Bucovina Radauti va evolua in seria intai, alaturi de formatiile Foresta Suceava, Stiinta Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Otelul Galati, CSM Roman, Sporting Liesti, KSE Targu Secuiesc, CSM Focsani, FC Odorheiu Secuiesc, Sanatatea Darabani, ACS Somuz Falticeni, Ceahlaul Piatra Neamt, FCM Gauss Bacau, si nou-invitatele FC Botosani II si CSM Politehnica II Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Bucovina Rădăuți este prima echipă suceveană care începe pregătirile de vară"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*