CSM Bucovina Rădăuți a rămas cu visteria goală înaintea ultimelor trei etape programate în acest an

CSM Bucovina Radauti a ramas cu visteria goala inaintea ultimelor trei meciuri pe care le mai are de disputat in acest an in campionatul Ligii a III-a. Conducerea clubului de pe Municipal spera ca situatia financiara se va rezolva odata cu investirea in functie a noului primar Bogdan Loghin si constituirea noului Consiliul Local al municipiului Radauti, ce au avut loc miercuri-dimineata.

Odata cu stabilirea componentei deliberativului local, CSM Bucovina spera sa beneficieze de o rectificare de buget prin care sa supravietuiesca pe final de an. Totodata, ar putea accesa banii oferiti de Federatia Romana de Fotbal pentru testele COVID-19, bani aflati deja in contul clubului.

Munca acestor copii merita apreciata si de noua conducere a Primariei Radauti, motiv pentru care speram sa avem cat mai urgent o discutie cu domnul primar Bogdan Loghin, pentru ca, de zece zile, conturile clubului sunt goale. Ne batem de ani de zile cu echipe care au niste bugete imense fata de noi, dar am fost mereu in fata in clasament prin munca si seriozitatea noastra. Ne-am descurat cum am putut la meciurile trecute, dar deja este prea mult. De aceea fac un apel catre toti radautenii sa fie alaturi de acesti copii de la CSM Bucovina pentru ca ne dorim sa terminam anul intre primele trei echipe din seria noastra”, este mesajul transmis de antrenorul Iulian Ionesi pe pagina oficiala de facebook a clubului.

Aflata in acest moment pe locul 3 in clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, Bucovina Radauti mai are de disputat trei meciuri in acest an, cu Husana, in deplasare, si cu Borca si Sporting Vaslui, acasa.

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Bucovina Rădăuți a rămas cu visteria goală înaintea ultimelor trei etape programate în acest an"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*