Bucovina – Poli Iaşi: 14-40

CSM Bucovina a cedat sambata, pe terenul Unirea, cu scorul de 14-40 (7-21), in fata Politehnicii Iasi, intr-un meci contand pentru etapa a IV-a a Cupei Romaniei la rugby – grupa Moldova. Punctele echipei sucevene au fost marcate de Tolos (un eseu), St. Rusu (un eseu) si D. Stefaroi (doua transformari). Acesta a fost ultimul meci oficial disputat de trupa lui Constantin Vlad pe teren propriu in anul 2014.

S-a vazut ca nu avem pregatirea necesara pentru un asemenea tur de forta, cu trei meciuri grele in decurs de o saptamana. Ne-am lipsit si multi jucatori importanti si nu am reusit sa ne ridicam la nivelul adversarilor de la Poli Iasi, care au castigat pe merit. Am dominat partida, însa iesenii au avut o viteza în plus la circulatia balonului. Daca apararea lor a functionat aproape ireprosabil, a noastra a scartait. Am pierdut multe mingi in margine. Am avut un an complicat, dar important este ca Suceava continua sa aiba o echipa de rugby care se straduieste în fiecare an sa se ridice la asteptarile publicului”, a declarat antrenorul echipei locale de rugby, Constantin Vlad.

Gruparea suceveana mai are programat un singur meci oficial in acest an, pe 18 octombrie, pe Cluj Arena, contra celor de la “U” Cluj, tot in Cupa Romaniei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina – Poli Iaşi: 14-40"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*