CSM Bucovina joacă finala Diviziei Naționale

rugby CSM Bucovina

Rugbyștii suceveni luptă la finalul acestei săptămâni pentru titlul de campioni ai Diviziei Naționale. CSM Bucovina înfruntă CS Năvodari, sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul Arcul de Triumf din București, în cadrul finalei ediției de campionat 2016/2017.

CSM Bucovina a câștigat dreptul de a juca finala după ce în semifinale a învins Stejarul Buzău cu scorul de 19-12. De cealaltă parte, CS Năvodari se prezintă la București din postura de câștigătoare a sezonului regulat. Deși jucătorii săi pornesc cu șansa a doua, antrenorul Constantin Vlad speră să se întoarcă la Suceava cu medaliile de campioni ai Diviziei Naționale la rugby.

“Sigur, avem o medalie de argint, dar eu vreau să fie mai strălucitoare. Vrem să terminăm pe primul loc, vrem să facem o imagine bună sportului sucevean, clubului CSM Suceava și, bineînțeles celor care investestesc în noi. Este vorba despre Primăria şi Consiliul Local, Asociaţia Prietenii Rugby-ului din Bucovina și sponsorii Alin Creţu, managerul firmei AC Mobile, şi Andrei Puiu, de la Expert Optic”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Pentru partida de sâmbătă, tehnicianul echipei locale de rugby are întreg lotul la dispozitțe. Tunisianul Mohamed Amine a fost plecat în Italia și se va alătura colegilor săi la București.

În ultima întâlnire directă, disputată la mijlocul lunii mai la Suceava, CSM Bucovina a învins CS Năvodari cu scorul de 32-23.

În finala mică a Diviziei Nationale, programată de la ora 11.00, se vor înfrunta Stejarul Buzău şi Ştiinţa Petroşani.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

6 Comentarii la "CSM Bucovina joacă finala Diviziei Naționale"

  1. Felicitari !

  2. Fortebracii Antonio | 3 iunie 2017 at 16:21 | Răspunde

    Felicitari Baieti !!! Bravo Suceava . Bravo intregii echipe !!! Au castigat baietii cu 26-25 !!!! Bravoooooooooooo baietilorrrrr , felicitari tutoror !!!

  3. Fortebracii Antonio | 3 iunie 2017 at 16:26 | Răspunde

    Bravooooooooooo Bucovina !!!!!!!!!!!!!!!!! CAMPIONII , CAMPIONII , CAMPIONII !!!!

  4. 26-25 pt Suceava

  5. SANTETI MINUNAȚI !!!O ADEVĂRATA FAMILIE ,DARUIRE EXEMPLARA PENTRU IMAGINEA BUCOVINEI SI A JUDEȚULUI SUCEAVA , FLUTUR SI LUNGU NAU NIMICA DE ZIS,,,,,,,,,CEVA STIMULENT PENTRU ECHIPA SI STAFUL ECHIPEI ! La terenul Unirea si in speciipal in spatele tribunei e jale mare zici ca a fost ,,,,,,,,mergeți sa vedeti .de ce nu face parcare pentru masinii .slavă domnului .pavele sant SIMETRICA e pas cu moda .nocturna,sala ,teren Itcani ,teren sintetic vestiare ,minciuni gen mister LUNGU !Plătim taxe si impozite unde sant banii nostri .Banii de la BAZAR -PIATA EN-GROS agricolă din Burdujeni etc.

  6. bravo CSM daca fotbalul e in moarte clinica sa ajutam pe cei cu balonul oval|

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*