CSM Bucovina joacă finala Diviziei Naționale

Rugbyștii suceveni luptă la finalul acestei săptămâni pentru titlul de campioni ai Diviziei Naționale. CSM Bucovina înfruntă CS Năvodari, sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul Arcul de Triumf din București, în cadrul finalei ediției de campionat 2016/2017.

CSM Bucovina a câștigat dreptul de a juca finala după ce în semifinale a învins Stejarul Buzău cu scorul de 19-12. De cealaltă parte, CS Năvodari se prezintă la București din postura de câștigătoare a sezonului regulat. Deși jucătorii săi pornesc cu șansa a doua, antrenorul Constantin Vlad speră să se întoarcă la Suceava cu medaliile de campioni ai Diviziei Naționale la rugby.

“Sigur, avem o medalie de argint, dar eu vreau să fie mai strălucitoare. Vrem să terminăm pe primul loc, vrem să facem o imagine bună sportului sucevean, clubului CSM Suceava și, bineînțeles celor care investestesc în noi. Este vorba despre Primăria şi Consiliul Local, Asociaţia Prietenii Rugby-ului din Bucovina și sponsorii Alin Creţu, managerul firmei AC Mobile, şi Andrei Puiu, de la Expert Optic”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Pentru partida de sâmbătă, tehnicianul echipei locale de rugby are întreg lotul la dispozitțe. Tunisianul Mohamed Amine a fost plecat în Italia și se va alătura colegilor săi la București.

În ultima întâlnire directă, disputată la mijlocul lunii mai la Suceava, CSM Bucovina a învins CS Năvodari cu scorul de 32-23.

În finala mică a Diviziei Nationale, programată de la ora 11.00, se vor înfrunta Stejarul Buzău şi Ştiinţa Petroşani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

6 Comentarii

  1. Felicitari Baieti !!! Bravo Suceava . Bravo intregii echipe !!! Au castigat baietii cu 26-25 !!!! Bravoooooooooooo baietilorrrrr , felicitari tutoror !!!

  2. SANTETI MINUNAȚI !!!O ADEVĂRATA FAMILIE ,DARUIRE EXEMPLARA PENTRU IMAGINEA BUCOVINEI SI A JUDEȚULUI SUCEAVA , FLUTUR SI LUNGU NAU NIMICA DE ZIS,,,,,,,,,CEVA STIMULENT PENTRU ECHIPA SI STAFUL ECHIPEI ! La terenul Unirea si in speciipal in spatele tribunei e jale mare zici ca a fost ,,,,,,,,mergeți sa vedeti .de ce nu face parcare pentru masinii .slavă domnului .pavele sant SIMETRICA e pas cu moda .nocturna,sala ,teren Itcani ,teren sintetic vestiare ,minciuni gen mister LUNGU !Plătim taxe si impozite unde sant banii nostri .Banii de la BAZAR -PIATA EN-GROS agricolă din Burdujeni etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *