CSM Bucovina începe sezonul la Bârlad

rugby Vlad

CSM Bucovina Suceava debuteaza la sfarsitul acestei saptamani in noul sezon al Diviziei Nationale de rugby, echipa antrenata de Constantin Vlad urmand sa se deplaseze in runda inagurala la Barlad, pentru o partida programata duminica, incepand cu ora 10.00. Opt echipe s-au inscris la startul editiei 2016/17 din esalonul secund: CSM Bucovina, CS Navodari, Stiinta Petrosani, RCM Galati, RC Barlad, CSU Arad, Stejarul Buzau si CS Manastur Cluj.

In intersezon, in lotul echipei CSM Bucovina au fost promovati patru jucatori care au incheiat junioratul la LPS Suceava, Ivanov, Custrin, Zimbru si Tarlea, dar si un tunisian stabilit in zona, este vorba de Lahyani Mohamed Amine. De asemenea sub comanda antrenorului Constantin Vlad s-au mai intors o serie de jucatori precum Bogdan Rusu, Tolos, Drelciuc, Covaliu sau Manole.

Sunt jucatori cu reale calitati, dar inca nu avem o echipa omogena pentru ca nu am reusit sa facem prea multe meciuri de verificare inainte de startul sezonului. Am jucat doar cu juniorii de la CSS Gura Humorului, iar abia la Barlad vom vedea la ce nivel suntem. Sper sa avem o evolutie buna in prima etapa. Important este ca rugbyul sucevean are continuitate, iar pentru acest lucru tin sa multumesc Primariei si Consiliului Local”, a spus antrenorul Constantin Vlad.

Programul echipei sucevene in tur:

Prima etapa (2 octombrie):
RC Barlad – Bucovina Suceava

Etapa a II-a (9 octombrie):
CS Manastur Cluj – Bucovina Suceava

Etapa a III-a (15 octombrie):
Bucovina Suceava – Stejarul Buzau

Etapa a IV-a (23 octombrie):
CSU Arad – Bucovina Suceava

Etapa a V-a (29 octombrie):
Bucovina Suceava – Stiinta Petrosani

Etapa a VI-a (5 noiembrie):
Bucovina Suceava – RCM Galati

Etapa a VII-a (13 noiembrie):
CS Navodari – Bucovina Suceava

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Bucovina începe sezonul la Bârlad"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*