CSM Bucovina- CSU Arad: 7-27

In cadrul etapei a 3a a Diviziei Nationale de Rugby echipa locala intalneste CSU Arad. Gazetasv.ro va tine la curent cu desfasurarea partidei.

In minutul 20 scorul este acelasi ca la startul partidei 0-0.
Partida este dominata in mare masura de “studentii” aradeni, dar bucovinenii au reusit pana acum sa evite in cateva randuri un eseu al oaspetilor.
Pe o vreme destul de rece, pe malul riului Suceava asista la partida aproximativ 300 de suporteri.

Un nou atac aradean foarte bine sustinut de linia de trei sferturi, insa sucevenii reziszta inca odata. Pana la urma Catargiu reuseste sa culce mingea in erenul de tinta sucevean. Andrei Filip trage mingea printre “bete” si scorul este acum in minutul 30 0-7!

Sucevenii au o tresarire de orgoliu si se instaleaza in douazecisidoiul aradean. Tusa cu introducere suceveana la 5m de terenul de tinta. Mol sucevean incurajat de cei din tribuna. Mingea este insa recuperata de aradeni. Ovidiu Serban isi “biciuieste” continuu “studentii” de pe margine.

O noua tusa castiga de suceveni la mijlocul terenului, mingea de urmarire insa este recuperata de oaspeti. La pauza scorul este Suceava 0 – Arad 7!

Partida se reia printr-o lovitura suceveana, urmeaza un mol din care aradenii ies in avantaj. Aribtrul acorda insa mingea sucevenilor care o trimit in tusa in douazecisidoiul advers. Aradenii desfac pe treisferturi si incearca un contraatac pe partea lor stanga, blocati insa foarte bine de suceveni. Se acorda lovitura de pedeapsa. De la 35m insa sucevenii rateaza.

Aradenii au purtat si la inceputul meciului, iar rezervele lor poarta si acum un tricou alb pe care este imprimat chipul lui Bogdan Gradinaru. Colegii sunt alaturi de el, desi situatia lui nu pare sa fie tocmai buna, jucatorul fiind internat acum la spitalul din Timisoara cu o fractura de coloana.

Echipa oaspete pare sa se reinstaleze la conducerea partidei, sucevenii ne mai reusind sa patrunda asa usor in douazecisidoiul advers.
Constantin Vlad l-a aruncat acum in teren pe Turcanu in locul lui Zup.
Spectatorii apreciaza acum o actiune foarte buna a sucevenilor care au obtinut o tusa la 5m de terenul de tinta aradean. O gramada cu introducere aradeana la 10m de terenul de tinta aradean. Sucevenii imping puternic. Mol rulant condus de suceveni. Se fluiera insa lovitura de pedeapsa pentru gazde.
Bucurie in tribuna suceveana! ESEU Suceava! Drelciuc culca balonul in terenul de tinta, iar Flutur aduce egalarea! Suceava 7-7 Arad

Aradenii au fortat imediat dupa egalare si Struna patrunde pe partea stanga ducand scorul la 7-12! Lovitura ce a urmat eseului a fost pe langa “bete”. Aradeanul Fercu face diferanta pe aceeasi parte stanga, eseul sau ducand scorul la 7-17.

Bucovinenii reusesc sa mai echilibreze jocul si sunt mai periculosi in special pe partea stanga a atacului sucevean. O alta patrundere, pe partea stanga insa, a fost oprita de aradeni cu 5m inainte de terenu de tinta. Pe contraatac insa aradenii erau pe punctul de a surprinde, insa au fost blocati in ultimul moment.
Gramada organizata la 20m de erenul de tinta sucevean, cu introducere bucovineana. Recuperam mingea si iesim pentru moment din douazecisidoiul propriu. Aradenii sunt diin nou in terenul gazdelor. Atac pe treisferturi si patrundere soldata cu un nou eseu al “studentilor” aradeni. Suceava – Arad 7-22.

Aradeanul Lemnaru profita de oboseala sucevenilor si, dupa o cursa de peste 40m culca balonul in terenul sucevean. Scorul devine 7-27, lovitura ce a urmat eseului fiind din nou ratata.

Jocul se desfasoara acum la mijlocul terenului. Elevii lui Vlad nu mai reusesc sa “perforeze” apararea foarte bine organizata a oaspetilor. Obtinem insa o lovitura pe dinia de 22, batuta la mana. Urmeaza un mol rulant, in urma caruia arbitrul dicteaza lovitura de pedeapsa pentru gazde. Cartonas galben dat unui aradean si sucevenii vor avea superioritate pentru 10 minute. Patrundere pe treisferturi suceveana, insa din pacate scapam balonul in fata.
scor final: CSM Bucovina Suceava – CSU Arad 7-27!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *