CSM Bucovina – Arad: 23-0

CSM Bucovina Suceava si-a asigurat primul loc in clasamentul play-out-ului Diviziei Nationale de rugby, dupa ce s-a impus sambata, pe terenul Unirea, cu scorul de 23-0, in fata celor de la CSU Arad.

Trupa antrenata de Constantin Vlad a vrut sa transeze repede soarta intalnirii, astfel ca D. Stefaroi a deschis scorul dintr-o lovitura de pedeapsa in minutul 4, iar sase minute mai tarziu eseul lui Florea, transformat de acelasi D. Stefaroi, a marit diferenta la 10-0. D. Stefaroi a mai punctat de doua ori din lovitura de pedeapsa, uvertura sucevenilor stabilind scorul pauzei la 16-0.

Repriza secunda a mai consemnat un singur eseu, tot in contul gazdelor. Stefan Stefaroi a culcat balonul in terenul de tinta al aradenilor, Dumitru Stefaroi a transformat de pe con si a stabilit scorul final: 23-0 pentru CSM Bucovina Suceava.

In cel de-al doilea si ultimul meci din play-out, CSM Bucovina a evolua duminica viitoare pe terenul celor de la RCM Galati. Indiferent de rezultatul de pe malul Dunarii, echipa suceveana va incheia actualul sezon al Ligii Nationale pe locul 5.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *