CSM Bucovina – Arad: 23-0

CSM Bucovina Suceava si-a asigurat primul loc in clasamentul play-out-ului Diviziei Nationale de rugby, dupa ce s-a impus sambata, pe terenul Unirea, cu scorul de 23-0, in fata celor de la CSU Arad.

Trupa antrenata de Constantin Vlad a vrut sa transeze repede soarta intalnirii, astfel ca D. Stefaroi a deschis scorul dintr-o lovitura de pedeapsa in minutul 4, iar sase minute mai tarziu eseul lui Florea, transformat de acelasi D. Stefaroi, a marit diferenta la 10-0. D. Stefaroi a mai punctat de doua ori din lovitura de pedeapsa, uvertura sucevenilor stabilind scorul pauzei la 16-0.

Repriza secunda a mai consemnat un singur eseu, tot in contul gazdelor. Stefan Stefaroi a culcat balonul in terenul de tinta al aradenilor, Dumitru Stefaroi a transformat de pe con si a stabilit scorul final: 23-0 pentru CSM Bucovina Suceava.

In cel de-al doilea si ultimul meci din play-out, CSM Bucovina a evolua duminica viitoare pe terenul celor de la RCM Galati. Indiferent de rezultatul de pe malul Dunarii, echipa suceveana va incheia actualul sezon al Ligii Nationale pe locul 5.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Bucovina – Arad: 23-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*