CSM Bucovina – CSU Arad: 18-13

CSM Bucovina Suceava a obținut prima victorie din ultimele cinci luni de zile, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul Unirea, cu scorul de 18-13, în fața celor de la CSU Arad, într-un meci contând pentru etapa a II-a din cadrul turneului play-out al Diviziei Naționale de rugby.

Istoria întâlnirii s-a scris încă din prima repriză, când trupa condusă de Constantin Vlad a reușit două eseuri prin Șt. Ștefaroi și Elisei, unul dintre ele fiind transformat de Scolobiuc. Oaspeții au punctat doar dintr-o lovitură de pedeapsă semnată de Pușcașu, astfel că pauza a consemnat un avantaj de nouă puncte în favoarea CSM-ului, 12-3.

Arădenii au echilibrat disputa în partea secundă, reducând diferența la 12-10, în urma unui eseu marcat de Ciocan. Scolobiuc a dus apoi scorul la 15-10 după ce a transformat o lovitură de pedeapsă de la circa 35 de metri, dar oaspeții s-au apropiat din nou la două puncte. Disputat pe muchie de cuțit, finalul a consemnat alte trei puncte în contul Bucovinei, același Scolobiuc stabilind scorul final la 18-13. A fost prima victorie a sucevenilor după nouă înfrângeri consecutive.

CSM Bucovina a început în formula: Buiciuc, Albu, Rusu, Preutescu, Nichiforiuc, Buzatu, Constantin Strugariu, Lucian Strugariu, Crețuleac, Oct. Scolobiuc, Codreanu, Florea, Șt. Stefaroi, Câtea, Elisei. Pe parcurs au mai intrat: Constantineanu, Țâmpău și Bursuc.

În runda viitoare, CSM Bucovina Suceava va evolua duminică, în deplasare, contra celor de la RC Stejarul Buzău.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *