CSM Bucovina – CSU Arad: 18-13

Rugby - Suceava - Arad

CSM Bucovina Suceava a obținut prima victorie din ultimele cinci luni de zile, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul Unirea, cu scorul de 18-13, în fața celor de la CSU Arad, într-un meci contând pentru etapa a II-a din cadrul turneului play-out al Diviziei Naționale de rugby.

Istoria întâlnirii s-a scris încă din prima repriză, când trupa condusă de Constantin Vlad a reușit două eseuri prin Șt. Ștefaroi și Elisei, unul dintre ele fiind transformat de Scolobiuc. Oaspeții au punctat doar dintr-o lovitură de pedeapsă semnată de Pușcașu, astfel că pauza a consemnat un avantaj de nouă puncte în favoarea CSM-ului, 12-3.

Arădenii au echilibrat disputa în partea secundă, reducând diferența la 12-10, în urma unui eseu marcat de Ciocan. Scolobiuc a dus apoi scorul la 15-10 după ce a transformat o lovitură de pedeapsă de la circa 35 de metri, dar oaspeții s-au apropiat din nou la două puncte. Disputat pe muchie de cuțit, finalul a consemnat alte trei puncte în contul Bucovinei, același Scolobiuc stabilind scorul final la 18-13. A fost prima victorie a sucevenilor după nouă înfrângeri consecutive.

CSM Bucovina a început în formula: Buiciuc, Albu, Rusu, Preutescu, Nichiforiuc, Buzatu, Constantin Strugariu, Lucian Strugariu, Crețuleac, Oct. Scolobiuc, Codreanu, Florea, Șt. Stefaroi, Câtea, Elisei. Pe parcurs au mai intrat: Constantineanu, Țâmpău și Bursuc.

În runda viitoare, CSM Bucovina Suceava va evolua duminică, în deplasare, contra celor de la RC Stejarul Buzău.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Bucovina – CSU Arad: 18-13"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*