CSM Bucovina – CS Năvodari: 22-32

rugby suceava

CSM Bucovina a ajuns la opt infrangeri consecutive in Divizia Nationala de rugby, dupa ce a cedat sambata, pe terenul Unirea, scor 22-32 (7-19), in fata formatiei CS Navodari, intr-o partida din penultima etapa a sezonului regulat.

Dobrogenii au marcat primul eseu al intalnirii in minutul 11, dar gazdele au replicat imediat prin Scolobiuc, care a culcat balonul in terenul de tinta, iar apoi l-a trimis printre buturi pentru scorul de 7-7. Pana la pauza, oaspetii au marcat doua eseuri, iar in debutul reprizei secunde, Trandafir a concretizat o lovitura de pedeapsa pentru 7-22. Formatia condusa de Constantin Vlad a avut insa din nou puterea sa revina, eseurile lui Constantinescu si Stefan Stefaroi, plus alte cinci puncte semnate de Scolobiuc egaland situatia la scorul de 22-22. In ultimele minute ale intalnirii insa, sucevenii s-au intrecut in greseli, speculate prompt de echipa din Navodari care s-a impus in final, cu scorul de 32-22, plecand astfel din nordul Moldovei inclusiv cu punctul bonus ofensiv.

Aflata pe locul 7 in clasament, cu doar 4 victorii in 17 meciuri, CSM Bucovina Suceava se va deplasa in ultima etapa pe terenul formatiei Stiinta Petrosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Bucovina – CS Năvodari: 22-32"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*