CSM Bacău – Foresta Suceava: 0-1

Foresta a ajuns la cinci victorii consecutive in campionatul Ligii a III-a, dupa ce s-a impus vineri dupa-amiaza, pe terenul nou-promovatei CSM Bacau, cu scorul de 1-0, in prologul etapei a XIII-a.

Pe orezaria de pe Letea, omologata drept stadion de fotbal de catre trimisii Federatiei Romane de Fotbal, printre noroaie si balti, trupa antrenata de Petre Grigoras si-a impus cu greu jocul in fata unui adversar care s-a aparat pe doua linii. In imposibilitatea de a etala un fotbal combinativ, “galben-verzii” si-au incercat tirul de la distanta, dar Rigoni, Marin si Stanescu au ratat rand pe rand tinta in prima jumatate de ora. Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost consemnata in minutul 40 si i-a apartinut lui Cainari, blocat in careu, in momentul sutului, de un fundas bacauan.

In repriza secunda, Druga si-a incercat sansa dintr-o lovitura libera de pe partea dreapta, dar mingea expediata de capitanul oaspetilor a fost respinsa de sub transversala de goalkeeperul gazdelor. Mateciuc a avut apoi golul pe frunte la o recentrare in urma unui corner, dar lovitura cu capul trimisa de fundasul sucevean a ocolit cadrul portii. Golul izbavitor avea sa vina abia in minutul 90+2, cand Sumanariu a executat o faza fixa din propria jumatate de teren, mingea a ajuns la Robert Martin, care a marcat cu un sut din intoarcere la coltul lung pentru trei puncte.

CSM Bacau – Foresta s-a terminat 0-1, iar “galben-verzii” ii ofera astfel un cadou lui Petre Grigoras, care vineri a implinit 55 de ani. Totodata, egaleaza Ceahlaul la puncte in clasament.

Foresta a inceput in urmatoarea formula de joc: Ailenei – Sumanariu, Avramia, Mateciuc, Druga – Stanescu – Hagiu, Rigoni, Cainari, Cerlinca – Marin. Au mai intrat: Martin, Pipos si Grumezescu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *