CSM atacă promovarea

CSM Suceava participa in acest weekend la turneul de promovare pe prima scena a voleiului masculin romanesc. Calificata pentru al patrulea an consecutiv la baraj, trupa antrenata de Victor Pancu va lupta pentru unul dintre cele doua locuri care duc in prima diviziei cu formatiile CSU Timisoara, CS Chimszed Cluj si CS Arcada Galati, ultima gruparea fiind si gazda turneului de la finele acestei saptamani.

Mergem la turneul de baraj sa luptam pe teren. Favorite certe sunt gazdele de la Arcada Galati, care au investit mult in ultimul sezon si au format o echipa de jucatori profesionisti. Avem sansele noastre sa promovam, dar fara un sprijin financiar ceva mai mare nu avem nicio sansa sa rezistam in Divizia A”, a declarat antrenorul Victor Pancu. Tehnicianul sucevean nu va putea conta la baraj pe liberoul Tudor Orasanu, accidentat, in vreme ce Sebastian Ursachi si Lucian Hutuleac nu sunt la capacitate maxima, tot din pricina unor probleme medicale.

Programul echipei sucevene:

Vineri:
Ora 16.00: CSM Suceava – CSU Timisoara
Sambata:
Ora 10.30: CSM Suceava – CS Chimszed Cluj
Duminica:
Ora 10.00: CSM Suceava – CS Arcada Galati

CSM Suceava s-a calificat la barajul de promovare dupa ce a trecut in play-off de formatiile Stiinta Bucuresti sI Stiinta Bacau. In sezonul regulat, Sasu si compania au terminat pe locul secund in clasamentul seriei de est din cadrul Diviziei A2.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *