CSM are turneu la Braşov

Csm Suceava va participa la sfarsitul acestei saptamani la cel de-al doilea turneu de calificare din cadrul Campionatului National de hochei rezervat echipelor sub 16 ani. Formatia pregatita de Constantin Curelar se va deplasa la Brasov, unde isi va incrucisa crosele cu formatiile Css Steaua, Husky Bucuresti si Acs Corona.

Aflati pe ultimul loc in clasament dupa primul turneu al sezonului, sucevenii nu-si fac planuri prea mari sub Tampa, in conditiile in care nu au efectuat inca niciun antrenament pe patinoarul din Suceava, iar in partida de maine cu gazdele de la Asc Corona vor trebui sa evolueze fara patru titulari, toti fiind suspendati.

Ne este foarte greu fara antrenamente, dar asta este soarta noastra. Suntem singurul club din tara care participam in campionat fara a avea un patinoar acoperit la dispozitie. Ne intereseaza mai putin rezultatele la turneul de la Brasov. Important este ca acesti copii sa joace si poate cativa dintre ei vor scoate capul si vor fi selectionati la echipa nationala”, a spus antrenorul sucevean Constantin Curelar.

Primele doua clasate la finalul celor doua turnee, cele de la Bucuresti si Brasov, se vor califica in Superliga Campionatului National under 16, acolo unde vor intalni granzii de la Css Gheorgheni si Css Miercurea Ciuc.

Clasament:
1. Css Steaua Bucuresti 3 3 0 0 16-2 9p
2. Acs Corona Brasov 3 2 0 1 13-3 6p
3. Cs Husky Bucuresti 3 1 0 2 9-15 3p
4. Csm Suceava 3 0 0 3 2-20 0p

In alta ordine de idei, Constantin Curelar a precizat ca a facut deja demersurile pentru organizarea Memorialului “Stefan Tomovici” la hochei, editia a sasea a competitiei urmand sa aiba loc in luna februarie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *