CSM a ratat barajul

CSM Suceava a ratat, pentru prima oara in ultimele cinci sezoane, calificarea la barajul de promovare pe prima scena a voleiului masculin romanesc. Fara niciun ban primit de la municipalitate in acest an, formatia antrenata de Victor Pancu a incheiat socotelile cu actuala editie de campionat inca din luna martie, suferind infrangeri pe linie in turneul “final four” din cadrul  seriei de est a Diviziei A2.

Echipa suceveana si-a compromis sansele de calificare inca din primul meci, pierzand sambata, fara drept de apel, in fata gazdelor de la Steaua Bucuresti, cu scorul de 0-3 (15-25, 14-25 si 13-25). Duminica, “alb-albastrii” au cedat din nou, tot in trei seturi, incheiate cu 20-25, 22-25 si 22-25, in fata celor de la Tricolorul Ploiesti. Ultimul esec al sucevenilor a venit luni, in meciul contra celor de la Tomis II Constanta, incheiat cu victoria dobrogenilor, cu 25-13, 25-20, 25-19.

CSM Suceava a mizat la turneul de la Bucuresti pe urmatorii jucatori: Sasu, Pietraru, Hutuleac, Stefura, Giurca, Tanasa, Gontariu, Orasanu, Amariei, Marc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *