CSŞ Rădăuţi – LPS Vaslui: 3-2

După primele două etape ale turneului zonal, CSŞ Rădăuţi păstrează doar şanse teoretice la calificare. Campioana judeţului Suceava la juniori C a bifat până acum o înfrângere şi o victorie, rezultate care o poziţionează pe locul 3.

Al doilea meci susţinut de CSŞ Rădăuţi în cadrul turneului zonal la juniori “C” a adus prima victorie pentru jucătorii lui Viorel Stoica. După înfrângerea suferită marţi cu CSŞ Botoşani, echipa suceveană s-a impus miercuri cu scorul de 3-2 în faţa formaţiei LPS Vaslui. La pauză cele două combatante se aflau la egalitate, scor 1-1. În celălalt meci al zilei, CSMS Iaşi a câştigat cu 2-1 contra echipei din Botoşani, consolidându-şi astfel prima poziţie a clasamentului, singura care asigură calificarea.

În ultimele partide din cadrul turneului de la Rădauţi, echipa gazdă va înfrunta vineri, de la ora 9:00, gruparea CSMS Iaşi, iar CSŞ Botoşani va întâlni LPS Vaslui. Pentru a prinde primul loc sucevenii trebuie să învingă la o diferenţă de cel puţin trei goluri, iar CSŞ Botoşani să nu câştige contra vasluienilor.

Clasament:

1. CSMS Iaşi 8p 6-1
2. CSŞ Botoşani 4p 4-1
3. CSŞ Rădăuţi 4p 4-5
4. LPS Vaslui 0p 2-7

foto: www.GazetaBT.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSŞ Rădăuţi – LPS Vaslui: 3-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*