CS Omnia, primul trofeu

Clubul local Omnia Sport Suceava a participat in prima jumatate a lunii ianuarie la un turneu international de fotbal la Cernauti, competitie organizata de catre clubul ucrainean Olympia si care a adunat la start 32 de grupe de copii nascutii intre anii 2001 si 2004. La sfarsitul turneului, grupa antrenata de Florin Cristescu a ocupat primul loc la categoria de varsta 2001, dupa ce s-a impus in finala mare, cu scorul de 1-0, in fata gazdelor de la Karpaty Cernauti. Cealalta grupa de la Omnia Suceava s-a oprit in semifinale.

Delegatia condusa de Florin Cristescu si Alin Fercalo a numarat 19 jucatori si a zabovit la Cernauti timp de o saptamana, perioada in care sucevenii au efectuat un stagiu centralizat de pregatire la baza Olympia. “Am intors inca o fila din istoria acestui club sub impresia puternica lasata de gazdele din Ucraina. Dincolo de acumularile din plan sportiv, stagiul dela Cernauti a fost o lectie de ospitalitate bucovineana. N-am putea uita eforturile domnului director Eugen Dzividzinskyy în organizarea turneului de fotbal din ultima zi, dar si conditiile de antrenament oferite de complexul Olympia. Zi de zi, translator, ghid, gazda, prieten, am benefiat de sprijinul domnului Aurel Vasylciuk. Multumim tuturor si asteptam sa ne oferiti ocazia revansei”, se arata intr-un comunicat emis de clubul Omnia.

Omnia Club Suceava va reveni in Ucraina la sfarsitul lunii martie, pentru un turneu international de juniori ce va avea loc la Hliboca si la care si-au anuntat prezenta cluburi din Rusia, Ucraina si Republica Moldova.

Exit mobile version