CS Baloteşti şi-a tras antrenor din Algeria

CS Balotesti va aborda meciul de sambata impotriva Forestei cu un nou antrenor principal pe banca tehnica. Conducerea gruparii ilfovene a batut balma la inceputul acestei saptamani cu Augustin Calin (36 de ani), tehnician care a antrenat ultima oara in Algeria. Augustin Calin a semnat pana in vara cu echipa din Balotesti, unde are ca obiectiv o clasare in primele zece locuri, a anuntat, pentru liga2.ro, directorul sportiv al Balotestiului, Catalin Imparatu.

Augustin Calin a antrenat în România echipe precum Phoenix Ulmu, Comprest GIM si Electroaparataj, toate din Liga a IV-a, în timp ce în Algeria a pregatit echipe de Liga a II-a ca US Chaouia, ES Collo, Ramdane Djamel si USM Blida. La gruparea ilfoveana, Calin îi va avea în staff pe secundul Emil Stanca, antrenorul cu portarii Mircea Marin si pe masorul Bashir Ekir Mark.

In tentativa de a scapa de retrogradare, CS Balotesti a transferat in pauza de iarna nu mai putin de opt jucatori: Ciprian Dicu (CS Tunari), George Ivan (Unirea Stefanesti), Andrei Rontea (Juventus Bucuresti), Eugen Nica (Juventus Bucuresti), Alin Gojnea (Academica Clinceni), Denis Dobra (Dunarea Calarasi), Bogdan Arapu (Sport Team) si Marian Neagu (ACS Berceni).

Meciul dintre CS Balotesti si Foresta Suceava este programat sambata, cu incepere de la orele 11.00, si conteaza pentru etapa a XXIII-a a Ligii a II-a.

Foto: www.liga2.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CS Baloteşti şi-a tras antrenor din Algeria"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*