CS Baloteşti – Bucovina Pojorâta: 1-1

ACS Bucovina Pojorata a inregistrat al treilea rezultat pozitiv in campionat, dupa ce a remizat astazi, scor 1-1, pe terenul celor de la CS Balotesti, in primul meci al etapei a IV-a din play-out-ul pentru mentinerea in liga secunda.

Balotestiul este o echipa periculoasa la fazele fixe. Trebuie sa fim atenti”, declara antrenorul Danut Mandrila inaintea meciului din Ilfov. De ce i-a fost frica, nu a scapat, gazdele reusind sa dechida scorul in minutul 2, cand Antoche a finalizat cu gol o centrare venita din corner. “Alb-albastrii” au avut in puterea sa revina, au pus presiune pe gazde, iar golul egalizator a venit in minutul 65, tot in urma unei faze fixe. Acostachioaie a executat un corner, iar Alexandru Marin s-a inaltat peste toata apararea ilfoveana si l-a invins pe Fulga cu o lovitura de cap la coltul scurt. Pe final, gazdele au fortat victorie, dar Pojorata a rezistat un brio, plecand de la Balotesti cu un punct important.

CS Balotesti: Fulga – Stelitano, Flamanzeanu, Marciuc, P. Radu, I. Sandu, Antoche, C. Dedu, Gojnea, Cl. Herea, Bâtfoi. Antrenor: Cornel Nica.

Bucovina Pojorata: R. Pop – D. Cristescu, Rauta, Moisii, Jarda, Jugaru, V. Stanescu, Paslaru, Juncanaru, M. Coman, Al. Marin. Antrenor: Danut Mândrila. Pe parcurs au mai intrat: Acostachioaie, Cainari si Tartarau.

Asa cum ma asteaptam, gazdele ne-au pus probleme la fazele fixe. Am luat acel gol repede, dintr-un corner, dar ma bucur ca baietii au dat dovada de atitudine si au avut taria sa egaleze. Este un punct de moral pentru noi, un punct care ne mentine aproape de restul echipelor din play-out”, a declarat antrenorul Bucovinei Pojorata, Danut Mandrila.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CS Baloteşti – Bucovina Pojorâta: 1-1"

  1. Bravo Bucovina!Vom ramane cu doua echipe in Liga a II-a!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*