FOTO Armonia- Baia Mare 1-3

Nou-infiintata echipa de fotbal feminin Armonia Dolhesti a pierdut, cu scorul de 1-3, in fata prim-divizionarei Independenta Baia Mare, intr-un meci amical disputat ieri, pe stadionul Tineretului, cu prilejul manifestarilor Zilelor Municipiului Falticeni.

Ocupanta a locului trei in ultimul sezon al SuperLigii, gruparea ardeleana si-a respectat blazonul si a intrat la pauza cu un avantaj de 2-0. In partea secunda, formatia oaspete a mai punctat o data, reusita de onoare a sucevencelor venind pe final, cand Teo Placinta a finalizat cu gol a pasa trimisa de Daniela Ungureanu.

CS Armonia Dolhesti, grupare sustinuta de oamenii falticeneni de afaceri Mirela si Mihai Nastaca a inceput partida urmatoarea formula: Ioana Marian – Roxana Craciun, Ana Neda, Lavinia Nechifor, Denisa Andronic, Mihaela Buturas, Cristina Stirbu, Georgiana Olariu, Simona Nistor, Teodor Placinta, Daniela Ungureanu. Antrenori: Marcel Irimie, Alin Rotaru si Pavel Craciun. Pe parcursul intalnirii au mai intrat: Ionela Apetroaie, Larisa Pintea, Gabriela Loghin, Sabina Mitrut, Andra Vasiliu, Andreea Murgoci, Nicoleta Murgoci, Denisa Ilosvai, Luiza Marian, Vasilica Onofrei, Loredana Artenie, Bianca Artenie, Larisa Drobota si Daniela Rosca.

Meciul a fost arbitrat de o brigada formata din centralul Alexandru Blanaru, ajutat la cele doua tuse de Adrian Ciprian Vieru si Mihai Lucian Rusu, toti din Falticeni.

La finalul partidei, orgazinatorii au premiat jucatoarele si oficialii celor doua formatii cu diplome, cupe si medalii, festivitatea fiind oficiata de directorul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Suceava, Cristi Barculescu.

Garniturile secunde ale celor doua echipe, CS Armonia Dolhesti si Independenta Baia Mare s-au intalnit in prealabil sambata seara, pe stadionul din Preutesti. Partida s-a incheiat cu scorul de 7-1 in favoarea ardelencelor, golul de onoare al gazdelor fiind semnat de aceiasi Teo Placinta.

CS Armonia Dolhesti a perfectat cele doua jocuri de verificare in ideea pregatirii viitorul sezon competitional, echipa antrenata de Marcel Irimie intentionand sa se inscrie din toamna in cel de-al doilea esalon valoric al fotbalului feminin romanesc.

foto: Dan Filipciuc

COMENTARII:

2 Comentarii la "FOTO Armonia- Baia Mare 1-3"

  1. de ce nu prezentati si stafful echipei din Dolhesti?!

  2. Pagina de facebook a echipei :

    https://www.facebook.com/ArmoniaDolhesti

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*