CS Armonia, amical la Bistriţa

Armonia Dolhesti are programat la sfarsitul acestei saptamani un nou meci de verificare in perspectiva pregatirii viitorul sezon competitional, primul din istoria clubului la nivel national. Astfel, fetele pregatite de Marcel Irimie vor intalni duminica, cu incepere de la ora 11.30, pe terenul “Gloria II” din incinta complexului sportiv “Jean Padureanu” din Bistrita, formatia Heniu Prundu Bargaului, una dintre viitoare participante in esalonul secund al fotbal feminin romanesc.

Aflata la cel de-al treilea test din aceasta vara, formatia suceveana isi pune mari sperante intr-un rezultat pozitiv, mai ales ca adversarul este unul ceva mai accesibil. “Incercam sa obtinem prima victorie. Nu ne intereseaza insa numai rezultat ci si calitatea jocului, mai ales ca vom intalni o echipa apropiata ca valoare. Vrem sa rulam tot lotul, sa vedem jucatoarele noi la treaba si sa gasim cele mai bune solutii in special pentru posturile de portar si coordonator de joc. In plus, trebuie sa vedem la ce nivel ne aflam in momentul de fata”, a declarat antrenorul sucevean Marcel Irimie, inainte de plecarea la Bistrita.

Armonia Dolhesti, grupare sustinuta de oamenii falticeneni de afaceri Mirela si Mihai Nastaca, a deplasat pentru amicalul de maine urmatorul lot: Ioana Marian – Roxana Craciun, Ana Neda, Mihaela Buturas, Simona Nistor, Teodora Placinta, Daniela Ungureanu, Larisa Pintea, Gabriela Loghin, Sabina Mitrut, Andra Vasiliu, Luiza Marian, Loredana Artenie, Bianca Artenie, Larisa Drobota, Daniela Rosca, Isabela Constantin, Bianca Constantin, Raluca Mitrut si Lidia Havristiuc.

In alta ordine de idei, oficialii clubului Armonia Dolhesti au depus in aceasta saptamana, la Federatia Romana de Fotbal, o parte din actele pentru inscrierea echipei in viitorul sezon al ligii secunde.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CS Armonia, amical la Bistriţa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*