Cronică | Dante Botoșani – Bucovina Rădăuți: 1-3

CSM Bucovina Radauti a ajuns la patru victorii consecutive in campionatul Ligii a III-a, dupa ce s-a impus sambata, pe stadionul din Dorohoi, in fata gazdelor de la Dante Botosani, cu scorul de 3-1.

Trupa condusa de Iulian Ionesi a avut parte de un inceput perfect de meci peste Siret, reusind sa deschida scorul in minutul 11, prin Stoian, care a trimis mingea in plasa, cu latul, din opt metri.

Anuntat de ocaziile lui Plamada si Florescu, golul doi al oaspetilor a picat in minutul 25, cand portarul Dascalu a scapat balonul din maini la un corner executat de Stoian, iar R. Ciobanu, aflat pe faza, a inscris din patru metri.

Gruparea botosaneana a redus din diferenta pana la pauza prin Merticariu, care l-a invins pe Puianu, in minutul 40, cu o executie la coltul scurt.

Cu un om in plus pe gazon in ultimul sfert de ora, radautenii si-au securizat victoria in minutul 83, cand Florescu a inscris din voleu, in urma unui corner.

S-ar terminat 1-3, iar Bucovina urca pe podium in clasamentul seriei intai. 

Bucovina Radauti: Puianu – Coaja, Florescu, Chirilescu, Antonesei, Bejenar, Danila, Plamada, Stroe, Stoian, R. Ciobanu. Au mai intrat: Vatamaniuc, Coroama, Irimescu, Nistor si Al. Ciobanu.

In runda viitoare, Bucovina Radauti va primi sambata, pe stadionul Municipal, vizita celor de la Somuz Falticeni, in cel de-al doilea derby sucevean programat in aceasta toamna in Liga a III-a.

Exit mobile version