Cronică | Bradu Borca – Foresta Suceava: 1-3

Ivan Gvozdenovic a debutat cu o victorie pe banca tehnica a Forestei, “galben-verzii” reusind sa se impuna, cu scorul de 3-1, in meciul disputat sambata, pe stadionul din Targu Neamt, in fata celor de la Bradu Borca. Cu o formula de start surprinzator de defensiva, formatia suceveana s-a vazut condusa la pauza de golul lui Serban, care a inscris in minutul 35, dupa o greseala comisa de catre Novacek.

Trimis pe teren odata cu startul reprizei secunde, Marin a egalat in minutul 55, dintr-o lovitura libera de la 25 de metri. Anuntat de ocazia lui Cerlinca, golul prin care Foresta a trecut in avantaj a venit in minutul 64, cand Martin a reluat mingea cu latul de la coltul scurt, in urma unui corner. Tot in urma unei lovituri de colt a venit si golul trei al oaspetilor, inscris in minutul 80, de Celeadnic, cu capul.

Foresta: Gal – Druga, Novacek, Celeadnic, Visinar – Vitu, Stanescu – Farcasan, Nechita, Cerlinca – Martin. Antrenor: Ivan Gvozdenovic. Au mai intrat: Marin, Sahlean, Sincelean, Da Silva si Netbai.

In runda viitoare, Foresta va primi sambata, pe stadionul Areni, vizita unei alt nou-promovate, Sporting Vaslui.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Laudati fie Flutur si Lungu pentru marile victorii obtinute (cu Bradul Borca…..) de echipa reprezentativa a judetului Suceava in liga a treia de fotbal ……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *