Popovici a intrat în pâine pe Areni

Cristian Popovici a condus in aceasta dimineata prima sedinta de pregatire in calitate de antrenor principal al divizionarei secunde Foresta Suceava.

Tehnicianul in varsta de 46 de ani a anuntat si componenta staffului cu care va lucra pe Areni. Popovici il va avea ca secund pe Marius Gireada, in timp ce Marius Lup va fi antrenor cu portarii. Cristi Popovici considera ca echipa suceveana are nevoie de intariri in centrul defensivei, motiv a solicitat conducerii sa-i aduca pe Areni doi fosti jucatori de la SC Bacau, este vorba de Razvan Adascalitei (27 de ani) si de italianul Alessandro Masella (19 ani).

Conducerea clubului i-a interzis lui Cristi Popovici sa dea declaratii pana joi, atunci cand noua conducere tehnica de pe Areni va fi prezentata oficial in cadrul unei conferinte de presa. Cu aceasta ocazie,  sucevenii isi vor prezenta si noul echipament de joc.

Cristian Popovici va debuta pe banca tehnica a Forestei in deplasare, pe terenul celor de la ASU Politehnica Timisoara, intr-un meci programat duminica, de la ora 12.30, in direct la Digi Sport. “Galben-verzii” vor pleca vineri spre Banat, cu escala la Oradea, unde au programat un antrenament.

COMENTARII:

8 Comentarii la "Popovici a intrat în pâine pe Areni"

  1. Succes, ar mai trebui pe langa cei doi fundasi si un mijlocas bunisor.

  2. Un atacant de ce nu ca mai mult am primit decat am dat!

  3. MULT SUCCES SI NUMAI BUCURII LA SUCEAVA CRISTI.HAI SUCEAVA!!!.HAI FORESTA!!!

  4. Nu-l vad pe ted in…staff.Grea pierdere.

  5. AM FOST ASTAZI LA ANTRENAMENTUL ECHIPEI ERA SI TED IN STAF.DECI NU SE RENUNTA DEFINITIV LA EL.EL ESTE CONSIDERAT INCA PELERINA DE VREME REA.

  6. Pt.Gaby: a venit vreun jucator nou ? Auzim ca se mai aude de niste jucatori de la BC dar nu vine nimeni ! Se auzea de un mijocas de liga 1 stefan grigore dar vad ca a ajuns la Brasov ! Bafta Foresta ! Bafta Goian si Perja !Bafta Cristi Popovici!

  7. AM OBSERVAT 1,2 FIGURI NOI DAR NU STIU CINE SUNT.AM INTELES CA ASTAZI 18 AUGUST SE PREZINTA NOUL STAFF SI ECHIPAMENTUL ECHIPEI SI POATE SI CEVA NUME NOI.DE FAPT PERIOADA DE TRANSFERURI ESTE PANA PE 31 AUGUST.

  8. PT. NEICA NIMENI | 18 august 2016 at 15:25 | Răspunde

    CE MAI DA COMENTARII CHIORUL DE LA KAUFLAND, SFABU MIHAI, SA-SI VADA DE CARUCIOARELE CU MARFA, SAU SE PRICEPE SI LA FOTBAL ? LA CAT DE CHIOR SI PROSR E , NU CRED.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*