Cristi Popovici sună adunarea pe Areni

Gata cu vacanta pentru Foresta! Dupa o pauza de o luna si jumatate, “galben-verzii” reiau luni dupa-amiaza pregatirile pentru partea secunda a Ligii a II-a.

La reunirea lotului, programata la ora 14.00, pe stadionul Areni, sub comanda antrenorilor Cristi Popovici, Marius Gireada, Bogdan Tudoreanu si Marius Lup sunt asteptati 20 jucatori, printre care si trei nume noi. Cel mai sonor este cel al atacantului Catalin Vraciu, venit liber de contract de la prim-divizionara ACS Politehnica Timisoara. Celelate doua noutati asteptate la reunire sunt mijlocasul Alexandru Ivan, fost component al Bucovinei Pojorata si portarul Florin Munteanu, care a fost format de antrenorul Ovidiu Caldarus, la LPS Suceava, intr-o generatie nascuta in ’95 din care a mai facut parte si Cerlinca.

Lotul de jucatori asteptat maine la reunirea Forestei Suceava este urmatorul: Toma Niga, Vlad Hantascu si Florin Munteanu – portari, Daniel Lung, Alin Mutu, Alessandro Masella, Dudu Druga, Dorin Semeghin, Daniel Balan si Ionut Mihalachioaie – fundasi, Vlad Stanescu, Vasile Danila, Cornel Cainari, Lucian Dumitriu, Constantin Aeroaiei, Andrei Cerlinca, Catalin Strugariu si Alexandru Ivan – mijlocasi, Bogdan Rusu si Catalin Vraciu  – atacanti.

Foresta s-a despartit in pauza competitionala de un singur jucator, este vorba de atacantul Vlad Bujor. “Nu mai pleaca nimeni in aceasta iarna!”, a anuntat presedintele Consiliului de Administratie al clubului, Andrei Ciutac.

Dupa o saptamana de reacomodare la efort, “galben-verzii” vor pleca pe 24 ianuarie intr-un cantonament de zece zile la Campulung Moldovenesc. Lotul sucevean va reveni in localitate pe 3 februarie, iar pana la reluarea campionatului, antrenorul Cristi Popovici isi doreste sa perfecteze patru meciuri amicale, pe datele de 8, 11, 15 si 18 ale lunii viitoare. Clasata pe locul 9 la finalul anului trecut, Foresta va reincepe campionatul pe 25 februarie, cu un meci pe stadionul Areni in fata celor de la ASU Politehnica Timisoara.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

  1. FOARTE PUTINI JUCATORI VENITI.NE MAI TREBUIE CEL PUTIN INCA TREI JUCATORI.SPER CA D-NUL POPOVICI SA REUSEASCA SA MAI ADUCA CATIVA.SUNTEM PUTINI 20.NE TREBUIE CONCURENTA PE POSTURI. DACA SE ACCIDENTEAZA VREUN TITULAR IARASI NU AVEM SOLUTII DE SCHIMB.

  2. Mai oameni buni.Care dintre voi a vorbit cu Popovici?Asta e prost de sparge piatra.L-am sunat acum vreo 3 ani,tocmai ce plecase de la Botsani.Ce faci dle Popovici,cum ai petrecut sărbătorile? Răspunsul……Tu de asta ma suni?….I-am răspuns pe măsură… Nu te voi mai suna niciodată!

  3. Sa speram ca actuala formula de conducere cu Presedintele Cons. de Adm. sustinut de administratia suceveana , va indeplini promisiunile facute in campionat si sa vedem performanta in fotbal la Suceava.
    Presedintele C.A. trbuie sa se grabeasca sa aduca inca 2 – 3 jucatori pt. ca sunt jucatori foarte buni liberi de contract !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *