Cristi Popovici, după înfrângerea de la Arad: „Nu ştiu dacă meritam să egalăm”

Cristi Popovici a apreciat drept meritata victoria, scor 1-0, pe care UTA a obtinut-o astazi in fata Forestei. „Stiam ca va fi un meci greu la Arad, mai ales ca UTA avea sansa sa treaca pe locul 2 si sa aiba o iarna linistita, sa adune forta în jurul echipei. Aradul merita sa aiba echipa în prima liga, mai ales ca a jucat baraj si sezonul trecut, se vede ca e o constanta aici. Noi am încercat sa facem fata UTA-ei asa raniti, accidentati, cum am fost, am schimbat si sistemul de joc. Pentru prima data în acest sezon am evoluat cu trei fundasi centrali, dorind sa îngustam spatiile si sa dam lovitura pe contraatac. Am luat gol dintr-o faza care nu anunta mare lucru, pe o greseala a noastra caci am dat pe lânga minge, dar la fel de adevarat este ca echipa gazda putea marca la alte ocazii. Pe final am avut o tresarire de orgoliu, am avut acea ocazie a lui Rusu, dar nu stiu daca era corect sa egalam. Terenul a fost destul de bun, etapa trecuta am jucat pe zapada, acum a fost cald aici. Terenul a fost desfundat, dar asta a fost în detrimentul echipei gazda. Felicit UTA si Doamne ajuta sa promoveze!”, a declarat tehnicianul Forestei citat de siteul sportarad.ro.

Echipa suceveana a coborat pe locul 9 la finalul rundei, cu trei locuri mai joc decat si-a propus Cristi Popovici. „Noi nu am avut niciodata gânduri de promovare, obiectivul clubului nostru este o clasare pe unul din primele opt locuri. Suntem o echipa adunata în vara, în pripa, cu jucatori adusi din toate partile. Am avut un parcurs foarte bun de când am venit aici, am ajuns chiar si pe loc de promovare, iar toata lumea era încrezatoare în ce am fi putut sa facem. Dar, a venit acel picaj exagerat, când nu am câstigat timp de sase etape si am ajuns la mijlocul clasamentului. Nu poti promova cu echipa facuta pe graba, ai nevoie de macar un an de zile. Uite cum e la UTA. A fost constanta anul trecut, acum e la fel, au jucatori tineri, e o baza sanatoasa aici. Noi vrem sa terminam în primele sase echipe”, a adaugat antrenorul principal al Forestei pentru aceiasi sursa.

De partea cealalta, Laurentiu Rosu este de parere ca UTA isi putea face meciul mai usor daca concretiza in gol toate ocaziile pe care le-a avut. “A fost un meci pe care l-am dominat in mare parte, mai putin pe final, cand am suferit din cauza faptului ca nu am stiut sa profitam de ocaziile pe le-am avut. Puteam sa facem 2-0 sau chiar 3-0, daca nu ratam. Sunt extrem de multumit de baietii mei. Meritam sa fim unde suntem in clasament.”

Foto: sportarad.ro

Exit mobile version