Cristi Popovici, dezamăgit după eşecul cu Luceafărul: “Nu avem nicio scuză!”

Cristi Popovici s-a aratat dezamagit de prestatia Forestei in partida de la Oradea, pierduta de “galben-verzi” in fata gazdelor de la Luceafarul, cu scorul de 0-2. “Ne-am propus mai mult în acest meci decât am realizat. Am venit încrezatori ca putem câstiga cele trei puncte, care ne-ar fi mentinut în primele locuri. Nu am reusit însa nimic. Poate ca s-a simtit si oboseala meciului cu Steaua, însa nu avem nicio scuza. Mi-am avertizat jucatorii ca Luceafarul este o echipa foarte muncitoare, dispusa la efort. La 0-0 am avut ocazii importante, iar daca reuseam sa înscriem jocul ar fi luat o alta turnurt. Oradenii ne-au dat gol la primul lor sut pe poarta, iar în repriza a doua au avut ce apara. Nu ne-au lasat spatii si le-a iesit”, a declarat antrenorul Forestei la conferinta de la finalul meciului.

De partea cealalta, antrenorul gruparii bihorene, Erik Lincar, a laudat prestatia jucatorilor pe care i-am trimis in teren. “Am întâlnit cel mai bun adversar de pâna în momentul de fata, cu jucatori de o calitate foarte buna. Stiam ca va fi dificil si de aceea am gândit o formula mai defensiva, având în vedere ce jucatori ofensivi are Foresta. Noi, cu armele noastre, am fost foarte activi, am pus presiune pe purtatorul de balon, am jucat barbateste. Fiecare jucator a evoluat la un nivel foarte bun”, a spus antrenorul Luceafarului. Erik Lincar i-a laudat pe Dorin Semeghin si Daniel Balan, cu ultimul fiind coleg la Steaua. “Trebuie de apreciat foarte mult ca Balan inca mai joaca la varsta asta. Mai este si Semeghin, iata doi jucatori care au 37 de ani si joaca si acum foarte bine. Din centrarile lui Balan si ale lui Semeghin si din actiunile la firul ierbi, Suceava poate sa surprinda pe oricine în Liga a II-a”, a precizat Lincar.

Foto: bihon.ro

COMENTARII:

12 Comentarii la "Cristi Popovici, dezamăgit după eşecul cu Luceafărul: “Nu avem nicio scuză!”"

 1. eu am incredere in domnul Goian si n domnul Popovici ca vor redresa situatia si jucatorii care au venit la Suceava vor intelege ca venind la Foresta cel mai important sunt culorile Galben Verde si apoi banii…..

 2. care au venit ptr bani sa ne lase in pace.asemenea jucatori ne vor trage pe toti in jos!inclusiv conducerea!o echipa se formeaza prin sacrificiul a fiecaruia in parte

 3. hai suceava!!!!Hai foresta!!!!

 4. Foresta este in cadere libera daca va mai amintiti ce am zis.Joaca bine la inceputul campionatului si in parte a doua intrvine oboseala.Pacat

 5. Nu va faceti griji,Domnu´Popovici,noi va iubim!Faceti o recuperarae serioasa cu baietii,bagati niste injectii de moral,rugati-l pe Seme sa le povesteasca cum a batut Foresta pe Dinamo si totul va fi bine!Nici Manchester United nu castiga tot!Inca avem sanse mari la locul II,ca primul e acontat de…Chivorchian,ultimul hot neincatusat din fotbalul romanesc!Ramanem ferm alaturi de echipa1FORZA SUCEAVA!

 6. hai sueava!!!!!hai foresta!!!

 7. HAI FORESTA!!!!HAI SUCEAVA!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. NU AVEM NICI O INDOIALA CA DOMNUL POPOVICI NU VA REDRESA ECHIPA PENTRUCA ARE STOFA DE ANTRENOR DE VALOARE.ALTA E PROBLEMA ADICA VEDETISMUL UNOR JUCATORI CARE DACA AU MARCAT UN GOL CU STEAUA SE CRED VEDETE SI PUN CONDITII DE RAMANERE LA FORESTA.NOI SUPORTERII I-AM CONSIDERAT CA FIIND SUCEVENI DE AI NOSTRII SI LE-AM DAT TOATA STIMA SI INCREDEREA NOASTRA.SPERAM CA TOTI JUCATORII SA CONSTIENTIZEZE CA LA SUCEAVA SE MANANCA FOTBAL PE PAINE SI SUPORTERI CA AICI NU GASESTI PE ORIUNDE IN TARA SA PUNA OSUL LA TREABA SA REDRESAM SITUATIA SI SA NE CLASAM LA FINAL PE UN LOC CARE SA NE DUCA SPRE LIGA 1.HAI FORESTA!!!…HAI SUCEAVA!!!

 9. Pentru domnul Popovici mai incercati varianta cu Druga fundas stanga si Semi la mijloc .Fara suparare dar Semi e depasit de multe ori.

 10. Respect Cristi Popovici! Dupa mine Balan trebuie tinut rezerva ! Dupa cum spunea si crainicul de la Dolce prea multe mingi pierdute pe partea lui Balan ! Dar oare are curajul cineva de-al tine rezerva pe Balan ?

 11. AU DAT GOL LA PRIMUL SUT PE POARTA . NORMAL , DACA VREI SA DAI GOL , TREBUIE SA SUTEZI PE POARTA . NOI NU AM AVUT NICI MACAR UN SUT PE POARTA ! DECI E NORMAL SA FIE ZERO – SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT – IN DREPTUL NOSTRU . JALNIC . HAI FORESTA !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*