Cristescu, singura noutate

FC Bucovina Pojorata a inceput pregatirile de iarna fara doi dintre jucatorii cu care termina turul campionatului pe primul loc in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a, este vorba de Ciuciurean si Balatici. La capitolul veniri figureaza un singur nume, cel a lui Daniel Cristescu (27 de ani), care a mai evoluat in trecut pentru formatiile Ceahlaul Piatra Neamt, Dunarea Galati, Rapid Suceava si Poiana Campina.

Cristescu a avut o pauza de un tur de campionat, dar este un jucator care are cateva echipe importante in CV. O sa-l vedem la joc in urmatoarele partidele amicale. Sper sa fie util pe postul de fundas dreapta sau mijlocas dreapta”, a declarat antrenorul Danut Mandrila. Tehnicianul gruparii de la poalele Raraului a precizat ca mai asteapta doi jucatori noi la antrenamente la inceputul saptamanii viitoare. “S-ar putea sa mai vina doi jucatori noi lunea viitoare, jucatori care sa ne ajute cu adevarat in returul campionatului. Vor aparea suspendarile si avem nevoie de dubluri pe toate posturile”, a mai spus Mandrila.

FC Pojorata si-a anulat amicalul de duminica cu Rapid din cauza starii terenului din Vatra Dornei. “Speram sa-l jucam macar pe cel de miercuri, daca nu ramane poate sa perfectam spre finalul saptamanii viitoare un joc cu FCM Dorohoi, care este cantonata in zona. Cert este ca in perioada 2-12 februarie ne vor pregati in regim de semicantonament la Campulung”, a precizat Danut Mandrila.

Sezonul de primavara al Ligii a III-a debuteaza pe 7 martie, FC Pojorata urmand sa primeasca in prima etapa a returului vizita ultimei clasate, Ceahlaul II Piatra Neamt.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Cristescu, singura noutate"

  1. ce-i cu panarama asta…?

  2. Ca o noutate de ultima ora oamenii de afaceri Petrica si Dumitru Negrea sunt sponsori oficiali la echipa.

  3. Marea speranța a fotbalului sucevean a ajuns tocmai la Pojorata!Asta joaca numai prin cluburi de noapte!pana acum pe unde a fost ,a fost pe pile ca e băiatul lui tata.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*