Cărţile sunt deja făcute

Chiar daca la nivelul aparentelor alegerile pentru sefia Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava emana un aer democratic, in realitate sufragiul de maine se anunta o parodie cu public.

Daca pentru functie de presedinte, lucrurile erau clare inca de acum o luna, actualul “boss” al AJF Suceava, Aurel Daicu, urmand sa castige fara emotii un nou mandat in fruntea ligilor judetene, in ultimele zile, in spatele usilor inchise, s-au facut si cartile pentru cele 3 posturi de vicepresedinte.

Conform surselor GazetaSV, aceste functii vor fi castigate la pas de Mihaita Szekely, Lililoara Gramada (foto) si Vasile Bejenaru, cunoscuti ca oameni de casa ai actualului presedinte Aurel Daicu.

Cartile sunt deja facute. Toata saptamana s-au dat telefoane in stanga si in dreapta pentru a se aranja votul. Posturile de vicepresedinti sunt ocupate dinainte. AJF-ul e stat in stat, iar daca nu va iesi cum vor unii, vor face ca in urma cu 4 ani, cand au schimbat biletele din urna cu altele aduse de acasa“, a dezvaluit unul dintre cei 70 de participanti la alegerile de maine.

6 candidati se vor lupta oficial la alegerile de maine pentru cele 3 functii de vicepresedinte al AJF: Dumitru Antoniu, Vasile Bejenaru, Florin Cristescu, Lilioara Grămadă, Iosif Lucaci si Mihăiţă Szekely. Aurel Daicu declara ieri ca nu are preferinte asupra celor 3 vicepresedinti cu care va lucra pe viitor.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *