Crește numărul de jucători la antrenamentele Forestei

Numarul jucatorilor prezenti la antrenamentele Forestei creste de la o zi la alta, ajungand la 16. Ultimii care s-au prezentat sub comanda lui Dorin Goian si Daniel Balan sunt fundasul Paul Mateciuc, care a primit acceptul medicilor sa inceapa antrenamentele usoare, mijlocasul basarabean Eugeniu Celeadnic (foto) si juniorul Andrei Sahlean, adus in aceasta vara de la Bucovina Radauti. In schimb, conducerea de pe Areni a renuntat la transferul lui Florin Chiselita, care va continua la Falticeni.

Din lotul de sezonul trecut ii mai asteptam pe Matteo Rigoni, care va ajunge in doua-trei zile la Suceava si pe Diallo Flatie, care este intr-o situatie mai speciala si probabil va mai intarzia o saptamana la pregatiri. De asemenea, mai suntem in discutii cu trei-patru jucatori, dar nu vrem sa le dam numele pana nu-i vedem la antrenamente”, a anuntat presedintele Andrei Ciutac.

“Galben-verzii” au facut patru achizitii pana acum, toate de la Bucovina Radauti, este vorba de portarul Daniel Zvoronciuc, fundasul Vasile Vitu si mijlocasii Iosif Netbai si Andrei Sahlean.

La capitolul plecari, Foresta s-a despartit în aceasta vara de opt jucatori: Sebastian Bîlba, Mario Pipos, Carlos Corduneanu, Haralambie Mociu, Savane Mamadou, Adrian Neacsu, Florin Burghelea si Bogdan Filip, ultimul având totusi sanse sa se întoarca pe Areni sub forma de împrumut de la FC Botosani.

Lotul prezent la antrenamentul de luni dupa-amiaza: Daniel Zvoronciuc, Augustin Carbune – portari, Dudu Constantin Druga, Vasile Vitu, Ruben Sumanariu, Adrian Avramia, Simon Mandiuc, Paul Mateciuc – fundasi, Iosif Netbai, Andrei Cerlinca, Vlad Stanescu, Radu Ungurianu, Eugeniu Celeadnic, Andrei Sahlean – mijlocasi, Robert Martin si Alexandru Marin – atacanti.

In alta ordine de idei, conducerea Foresta a anuntat ca in aceasta saptamana va semna prelungirea contractelor cu mai multi jucatori de baza, printre care Stanescu, Cerlinca, Ungurianu sau Marin.
Pana la aplicarea unor noi masuri de relaxare in contextul pandemiei de coronavirus, lucru greu de crezut ca se va intampla la 15 iulie, “galben-verzii” sunt nevoiti sa se antreneze in grupuri de maximum 10 persoane. De amicale nici nu poate fi vorba, fara testarea in prealabil a jucatorilor.

Conform unor surse neoficiale, viitorul sezon al Ligii a III-a ar trebui sa inceapa pe data de 29 august.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *