Crăciun în familie

Sarmalele şi împodobitul bradului alături de familie. Acestea au fost argumentele internationalului Dorin Goian pentru a-şi petrece şi acest Crăciun în Suceava.

La fel ca în fiecare an, fundaşul Naţionalei Dorin Goian a ales să îşi petreacă şi acest Crăciun acasă. Jucătorul lui Palermo a venit încă de la începutul acestei săptămâni în Suceava şi a împodobit bradul alături de familie.

“Am impodobit bradul in familie inca de marti, imi era dor sa revin acasa si sa stau cu familia langa brad. Este un sentiment foarte frumos sa stai alaturi de cei dragi”, a spus “Goe”.

Dorin Goian a mărturisit că le-a dus dorul mâncărurilor din Bucovina, în special sarmalelor: “Nu cred ca poti sa te abtii de la mancarurile care se gatesc in Bucovina, avem aici intr-adevar o bucatarie speciala. Cu siguranta am sa gust din toate si am sa mananc sa ma satur. Recunosc ca mi-e tare pofta si dor de sarmale. M-am gandit mult la ele si am dat comanda de sarmale. Astfel, de azi o sa ma bag in ele :)”.

Când vine vorba despre Moş Crăciun, fundaşul Naţionalei nu este deloc pretenţios.

“In primul rand imi doresc sa fie sanatoasa familia mea, sotia mea sa fie OK pentru ca va naste pe 8 ianuarie un baietel. Recunsc ca am emotii destul de mari. Daca este sanatate, toate lucrurile care vin, bune sau rele, le putem depasi usor”, a marturisit Dorin Goian.

În final, fostul jucător al Stelei a transmis un mesaj microbiştilor suceveni: “Craciun fericit, multa sanatate, sa incerce sa mai uite din problemele pe care le au si sa stea linistiti langa cei dragi!”.

Dorin Goian nu va sta prea mult acasă. Pe 28 decembrie, jucătorul se va intoarce la Palermo, echipă cu care are meci de campionat pe 6 ianuarie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Crăciun în familie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*