Craftools a câştigat Cupa Decathlon

Trofeul celei de a treia editii a Cupei Decathlon la minifotbal a ajuns in posesia celor de la Craftools. Echipa condusa de Alexandru Cojocaru a castigat competitia organizata in weekendul trecut pe terenul Sport Resort de langa serele din lunca Sucevei, dupa ce s-a impus duminica, in finala mare, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Linda Ecotil. Craftools si-a asigurat victoria prin golurile marcate de Sergiu Corban (2) si Valy Gramada, reusita de onoare a celor de la Linda Ecotil fiind semnata de Mihai Diaconita.

Podiumul competitiei a fost completat de formatia Fire Protection, care s-a impus in finala mica, cu scorul de 2-0, in fata celor de la Galacticii.

Pe langa cupe, medalii diplome, mingi, premii in bere si tort, la festivitatea de premiere de la final, organizatorii competitiei, Sport Resort si partenerii de la Decathlon, au acordat si cateva premii individuale. Valy Gramada (Craftools) a castigat titlul de golgheter cu 10 goluri marcate, Nolbert Solcan (Linda Ecotil) a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului, in vreme ce, cu doar doua goluri incasate in sase jocuri, Catalin Pascal (Craftools) a obtinut titlul de cel mai bun portar. Cel mai tehnic jucator a fost desemnat Alexandru Ivan (ACS Activ), cel mai bun tanar jucator a fost Silviu Palaghianu (17 ani) de la Fire Protection. Premiul “fair-play” a fost obtinut de echipele Djamba si Soccer Stars.

Rezultatele din fazele eliminatorii:

Sferturi de finala:
Galacticii – ACS Activ 0-0 (3-1, d.p.)
Linda Ecotil – Plus Cafe 2-0
Craftools – Legens 3-0
Fire Protection – Natucu Clothes 3-0

Semifinale:
Galacticii – Craftools 1-1 (1-3, d.p.)
Linda Ecotil – Fire Protection 2-0

Finala mica:
Galacticii – Fire Protection 0-2

Finala mare:
Craftools – Linda Ecotil 3-1

Toate meciurile turneului au fost arbitrate de Bogdan Cont. Organizata de Sport Resort, in parteneriat cu firma Decathlon – cel mai mare retailer european de articole sportive – si siteul GazetaSV.ro, cea de-a treia editie a Cupei Decathlon a reunit la start 140 de jucatori, impartiti in 14 echipe. Gazda competitiei, complexul Sport Resort este situat pe strada Apeductului, langa sere, si beneficiaza de cel mai mare teren sintetic in aer liber din Suceava. Pe langa teren, complexul dispune de vestiare, apa curenta si terasa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Craftools a câştigat Cupa Decathlon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*