COVID-19 lovește și-n Liga Națională. Handbaliștii suceveni își așteaptă cu emoții rezultatele testelor

Componentii echipei locale de handbal CSU Suceava vor efectua vineri un nou test COVID-19, iar antrenorul Adrian Chirut nu a ascuns faptul ca are emotii in privinta rezultatelor, mai ales ca, in ultimele zile, au fost depistate cazuri pozitive la mai multe echipe din Liga Zimbrilor, printre care Minaur, CSM Bacau si CSM Botosani. “Jucatorii nu au niciun simptom, dar stam cu emotii pentru ca acest virus este parsiv si pot aparea oricand unul-doua cazuri. Speram totusi sa iesim toti negativi si sa ne putem prezenta in efectiv complet la Sfantu Gheorghe”, a declarat Chirut.

Conform regulamentului, daca o echipa nu poate trece cel putin 9 jucatori pe foaie, va pierde meciul cu 0-10.

Adrian Chirut este insa increzator ca CSU Suceava va alinia o echipa competitiva la turneul de la Sfantu Gheorghe, programat in perioada 4-11 octombrie. Tehnicianul spera ca universitarii sa acumuleze cat mai multe puncte de pe urma meciurilor cu CSM Focsani, Potaissa Turda, CSM Vaslui, HC Buzau, CSM Bacau si CSM Botosani. “Fiecare meci il vom juca la victorie, pentru ca trebuie sa adunam cat mai multe puncte. Vreau sa spun ca e cel mai greu campionat pe care l-am intalnit in cariera mea, tinand cont ca retrogradeaza direct patru echipe”, a adaugat Adrian Chirut.

Clasata pe locul 13 dupa primele trei etape, cu doar un singur punct acumulat, CSU Suceava debuteaza la turneul de la Sfantu Gheorghe, duminica seara, de la ora 19.15, contra Focsaniului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *