COVID-19 amână încă un meci în Liga a III-a: derbyul județean dintre Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți

COVID-19 tine fotbalul din Radauti in izolare. Confruntata in continuare cu 12 cazuri pozitive in cadrul lotului de jucatori, CSM Bucovina a solicitat amanarea derbyului judetean pe care trebuia sa-l dispute, sambata, pe stadionul Areni, contra Forestei, in cadrul etapei a III-a a Ligii a III-a, meciul urmand sa fie reprogramat de Federatie la o data ulterioara, cel mai probabil pe 14 octombrie.

Fara niciun joc disputat in campionat si eliminata la “masa verde” din Cupa Romaniei, trupa lui Ionesi spera sa debuteze oficial in noul sezon marti, cand are programata “restanta” cu Sporting Vaslui.

Speram ca, în urma testarilor care vor avea loc la începutul saptamânii viitoare, sa putem disputa primul nostru meci oficial din acest sezon, e vorba de restanta din prima etapa cu Sporting Vaslui, reprogramata pentru data de 29 septembrie. Suntem foarte dezamagiti deoarece munca eroica depusa în ultimele trei luni de zile, se vede a fi compromisa din cauza situatiei epidemiologice actuale. Va multumim foarte mult pentru sustinere si speram sa revenim cât de curând pe suprafata de joc”, este mesajul transmis de clubul radautean, care a cheltuit pana acum aproape 30.000 de lei pe testele medicale, fara sa dispute macat un meci oficial.

Amanarea derbyului de sambata nu le-a picat bine celor de la Foresta, care sunt nevoiti sa ia o pauza fortata de doua saptamani pana la urmatorul meci de campionat, cel din deplasare, cu Somuz Falticeni. “Amanarea meciului de sambata ne da si noua putin programul peste cap, pentru ca, dupa doar doua etape disputate, intervine o pauza fortata de doua saptamani, care nu este benefica pentru fotbalisti nostri”, a comentat presedintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac.

In conditiile in care meciul dintre Foresta si Bucovina Radauti a fost amanat, singura echipa suceveana care va evolua sambata este Somuz Falticeni, in deplasare, la Pascani.

Exit mobile version