EXCLUSIV| Costel Ilie va antrena Rapid CFR Suceava

Costel Ilie este noul antrenor al echipei Rapid Suceava. Tehnicianul nemtean, posesor al licentei PRO, si-a incheiat astazi intelegerea cu Aerostar Bacau si urmeaza sa pregateasca echipa suceveana timp de un an si jumatate.

În vârstă de 41 de ani, Costel Ilie a mai pregătit ca antrenor pe Ceahlăul Piatra Neamț și Aerostar Bacău. În cariera de jucător, Costel Ilie a îmbrăcat tricoul formațiilor Cetatea Târgu Neamț, Ceahlăul, Dinamo și FC Vaslui.

Președintele clubului sucevean, Dumitru Moldovan, a precizat care sunt obiectivele lui Costel Ilie pentru partea a doua a campionatului.

“Obiectivul este clar. Vrem să terminăm sezonul regulat în primele șase locuri și implicit să ne calificăm în play-off”, a menționat Moldovan.

Dumitru Moldovan a recunoscut că pauza de iarnă va aduce schimbări importante și în cadrul lotului de jucători.

“Avem nevoie de cel puțin doi atacanți și doi fundași centrali. Probabil vor pleca cinci-șase jucători, dar decizia îi va aparține exclusiv noului antrenor. El va avea ultimul cuvânt”, a mai spus președintele celor de la Rapid CFR.

Costel Ilie nu isi va aduce propriul staff, dar si-a manifestat intentia de a colabora pe banca tehnica din Areni cu Dorin Semeghin, cu care a jucat impreuna in „Stefan cel Mare”. Fostul antrenor Bogdan Tudoreanu va ramane in cadrul clubului, dar nu va avea atributii tehnice.

In alta ordine de idei, jucatorii Rapidului, mai putin cei veniti in vara, se vor intalni marti, de la ora 16:00, la stadionul „Areni”, pentru a incasa banii aferenti unui salariu. Conducerea clubului a luat aceasta decizie pentru ca jucatorii cu state vechi au acumulat restante mai mari si, astfel, se incearca apropierea din punct de vedere al platilor pentru toti componentii lotului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

6 Comentarii

  1. Bun venit la SUCEAVA !!! In sfarsit u nantrenor cu experienta !!! Mult success D-le Ilie si sa duceti echipa acolo unde ii este locul, in Liga 1 !

    B U C O V I N A !!!!!

  2. :)) A fost antrenor la Aerostar Bacau care este pe locul 6 in liga 3 si voi vreti sa faca ceva la Suceava? Sincer, nu prea l-am simpatizat pe Ted, dar mai bine ramanea el decat asta. O sa vedeti voi in viitor ce rezultate va avea suceava. Daca vom ramane in liga 2 , eu zic sa ne multumim .

    1. Omul nici bine nu s-a instalat si il contestam!!!! Teddy nu a facut nimic, nici o viziune de joc, nimic.. SUNT SIGUR CA VA FI ALTCEVA cu Dl ILIE !
      BUCOVINA !!!!

  3. BUN VENIT D-LE ILIE SUCCES LA SUCEAVA SARBATORI MFERICITE SA DEA DUMNEZEU SA AVETI SUCCES MARE.MULT NOROC SI SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *