Costel Ilie sună adunarea pe 18 ianuarie

Rapidul si-a schitat programul de pregatire pe care il va urma in intersezon. Cu un nou antrenor pe banca tehnica, in persoana lui Costel Ilie, formatia suceveana si-a programat reunirea lotului pentru luni, 18 ianuarie, pe Areni.

Dupa reacomodarea la efort, “ceferistii” se vor axa pe pregatirea fizica, in regim de cantonament, cel mai probabil in municipiul Suceava, in conditiile in care in acest moment nu dispun de banii necesari pentru a efectua un stagiu montan. Pe parcursul lunii februarie, antrenorul Costel Ilie intentioneaza sa perfecteze mai multe jocuri amicale cu echipe din zona Bucurestiului.

La capitolul achizitii, dupa plecarile din pauza de iarna, lucrurile sunt clare. Rapidul mai are nevoie de cel putin patru jucatori, doi fundasi centrali, un atacant si un jucator sub 19 ani care sa suplineasca absenta lui Armand Svichi.

Gruparea de pe Areni s-a despartit in pauza de iarna de sapte jucatori din lotul cu care a abordat prima partea a campionatului, este vorba de portarul Catalin Pascal, fundasii Radu Sava, Constantin Ferariu, Paul Mateciuc, mijlocasii Catalin Strugariu si Lucian Placinta si atacantul Marco Enciu.

Inainte de startul sezonului de primavara, cu sapte meciuri ramase de disputat din sezonul regulat, Rapidul ocupa locul 8 in clasamentul Seriei I, la patru puncte de locul 6, ultimul calificabil in play-off. “Ceferistii” vor relua campionatul pe 27 februarie, pe teren propriu, contra celor de la ACS Berceni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. Daca Negru va juca tot asa de slab si va fi titular atunci si Costel Ilie e la fel ca Ted ! E aceeasi Marie dar cu alta palarie daca Negru va fi titular ! Am o intrebare merita Negru ca sa mai fie la Rapid dupa cum a jucat ?!? E la fel ca Enciu Ferariu Placinta jucatori care au fost dati afara ! Negru de ce nu a fost dat afara ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *