Costel Ilie: „Sper să ne autodepăşim în meciul de duminică”

Rapid Suceava este in fata celui mai dificil meci din aceasta primavara, echipa antrenata de Costel Ilie urmand sa primeasca duminica, de la orele 11.00, pe stadionul Areni, vizita liderului la zi al Seriei I din Liga a II-a, Rapid Bucuresti.

In ciuda celor 13 etape consecutive fara victorie, a restantelor salariale si a numeroaselor absente din lot, “ceferistii” spera sa se autodepaseasca in partida contra giulestenilor. “Chiar daca avem unele probleme, imi place sa cred ca este o stare de sprit pozitiva in cadrul lotului. Faptul ca venim dupa trei meciuri consecutive fara infrangere ne da un moral bun, dar totodata trebuie sa fim constiienti ca nici nu am obtinut vreo victorie. In pofida absentelor pe care le avem, sper sa ne autodepasim in meciul de duminica. Incepand cu saptamana viitoare sau in maxim doua saptamani, trebuie sa vina si primii bani de la Primarie. Am discutat cu baietii si au inteles situatia. Am asteptat atat de mult timp, incat nu ne mai putem crampona de inca cateva zile. Nu banii trebuie sa fie pe primul loc la meciul de duminica” a declarat antrenorul Costel Ilie.

Ramas fara cei doi titulari din centrul defensivei, dupa ce Dudea a plecat la echipa nationala de juniori, iar Velescu este suspendat pentru cumulul de cartonase galbene, Costel Ilie inca nu s-a hotarat cu cine ii va inlocui duminica: “Mari surprize nu pot sa apara, decat poate prin retragerea lui Sfrijan in linia de aparatori. Semeghin si Balan raman la locurile lor, mai ramane sa ma hotarasc in privinta celui de-al doilea fundas central. Sunt probleme pentru ca apar mari dezechilibre in toate compartimentele”.

Nu-l forţează pe Golofca: „Va juca doar dacă este apt 100%

Lucrurile nu stau mai bine nici in compartimentul ofensiv, de unde vom lipsi Edy Sandu, accidentat, si Boiciuc, convocat la nationala de tineret a Republicii Moldova. Singurul care ar putea reintra este Catalin Golofca, revenit de azi la antrenamente: “Asteptam un buletin medical despre situatia lui Golofca. Daca va fi apt 100%, fara riscul de a se reaccidenta, il vom folosi. Daca nu, preferam sa-l avem pentru urmatoarele meciuri decat sa-l pierdem pentru restul sezonului. Este un jucator care poate sa faca diferenta in play-out. Mai am doua zile la dispozitie sa finalizez primul unsprezece. Duminica, vor juca doar cei care sunt apti 100%.”

Costel Ilie i-a vazut pe adversarii de duminica in partida cu Bucovina Pojorata, castigata de giulesteni cu scorul de 5-0. “Am vazut meciul Rapidului contra celor de la Pojorata. Intalnim o echipa buna, care a transferat jucatori de valoare, o echipa matura, solida, cu un antrenor bun. Au jucat bine, chiar daca diferenta s-a facut in ultimul sfert de ora, cand au inscris ultimele trei goluri. Ramane lider seriei, o echipa care nu-si permite pasi gresiti la Suceava. Noi speram sa ne ridicam la nivelul competitiei si sa scoatem maxim posibil”, a adaugat Costel Ilie. Seful bancii tehnice de pe Areni considera nu tocmai inteleapta decizia conducerii clubului de a dubla, de la 5 la 10 lei, pretul biletelor la meciul de duminica: “Nu este problema mea, dar la un meci cu Rapid Bucuresti putea sa se gaseasca o cale de mijloc, astfel incat sa nu se dubleze pretul biletelor. E problema conducerii administrative. Noi trebuie sa multumim publicul pe care-l asteptam in numar cat mai mare, public caruia consider ca i-am ramas datori de la meciul cu Berceni, in care am avut o prestatie modesta”.

In ceea ce-i priveste pe giulesteni, trupa antrenata de Dan Alexa va fi incurajata pe Areni de o galerie de minim 200 de fani, confirma siteul 1923.ro.

Rapid Suceava – Rapid Bucuresti este in direct la Digi Sport si Dolce Sport.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Costel Ilie: „Sper să ne autodepăşim în meciul de duminică”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*