Costel Ilie şi-a încheiat socotelile cu Rapid

Costel Ilie Tudoreanu

Meciul de la Buzău a fost ultimul pentru Costel Ilie pe banca tehnică a divizionarei secunde Rapid CFR Suceava. Antrenorul în vârstă de 42 de ani şi-a încheiat marţi definitiv socotelile cu gruparea de pe Areni.

“Ne-am despărţit pe cale amiabilă şi ţin să le mulţumesc tutoror pentru sprijinul pe care mi l-au oferit. Conducerii clubului pentru că a fost fair-play cu mine şi în special preşedintelui Moldovan, omul care m-a susţinut cel mai mult de când am venit la Suceava, jucătorilor, cu care am colaborat foarte bine şi au dat dovadă de disciplină, domnul primar Ion Lungu, căruia îi doresc să mai prindă două mandate şi nu în ultimul rând publicului sucevean, un public bun cunoscător al fenomenului. Am să mă întorc cu plăcere la Suceava, poate într-un alt mandat, cu o altă echipă. Atât s-a putut acum”, a declarat Costel Ilie.

Tehnicianul nemţean i-a transmis succes lui Daniel Bălan în cariera de antrenor şi şi-a manifestat speranţa că Rapidul se va salva de la retrogradare. Următoarele două meciuri vor fi vitale, crede Costel Ilie. “Îi doresc multă bafta lui Daniel. Am trecut şi eu prin aşa ceva. Sper că plecarea mea să aducă o schimbare în bine la echipă. Băieţii trebuie să aibă încredere în ei, pentru că au şanse să rămână în Liga a II-a. Următoarele două meciuri, cele cu Berceni şi Pojorâta, vor fi vitale. Dacă le câştigă pe amândouă, au şanse mari să prindă locul 2”, a precizat Costel Ilie, care nu a ascuns faptul că vrea să vadă din tribună meciul dintre Rapid Suceava şi ACS Berceni, programat vineri, de la ora 17.00, pe stadionul Areni.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Costel Ilie şi-a încheiat socotelile cu Rapid"

  1. Multumim,Costel Ilie!Esti un mare domn.

  2. bai,tare fotografu!!!ia uitati-va ce moaca are ted,spune tot

  3. Multumim Costel Ilie atat s-a putut acum mergi mai departe in cariera ta ca esti mult mai bun decat ratatii astia de la Suceava (conducerea)

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*