Costel Ilie nu este îngrijorat

Rapidul a avut un bilanț negativ în amicalele susținute în acest sezon, dar acest lucru nu-l îngrijorează pe antrenorul Costel Ilie.

“Din păcate, din cauza numeroaselor accidentări, nu m-am putut axa pe același prim 11 în toate jocurile. Important este că am avut terenuri unde să disputăm aceste amicale, spre deosebire de alte echipe care n-au avut unde să joace. Mi-am făcut o idee despre jucătorii pe care îi avem în lot. Nu mă îngrijorează rezultatele din amicale. Importante sunt cele pe care le vom obține în campionat”, a precizat Costel Ilie.

O victorie, două rezultate de egalitate și două înfrângeri este bilanțul celor de la Rapid Suceava în meciurile de pregătire din intersezon: 1-0 cu Bucovina Pojorâta, 0-0 cu Dacia Unirea Brăila și 1-1 cu Bucovina Pojorâta, respectiv 0-3 cu Ceahlăul și 0-1 cu SC Bacău.

În prima etapă programată în acest an în Liga a II-a, Rapidul va primi sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, vizita celor de la ACS Berceni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. O sa fii ingrijorat cand o sa te ia spectatorii la 11 metri. De asemenea, moldovan si clim vor fi ingrijorati… V-ati batut joc de echipa fanion a judetului…

  2. Daca incepe meciul cu plamada ca titular si pierde meciul ar trebui ca toti suporterii sa cerem DEMISIA lui Costel Ilie ! Rad si curcile !

  3. Mai slab decat ted nu cred ca poate fi costel ilie …Nici n au inceput meciurile si noi ii cerem demisia ???haide ti totusi sa fim alaturi de echipa!si aviz amatorilor clim nu se mai implica la echipa in nici un fel!eu zic totusi sa fim alaturi de echipa…Si pt ce i dezimformati încercați totusi sa fiti la curent cu cea ce se intampla la echipa si apoi trageți concluziile ..fortza suceava !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *