Costel Ilie: „Miercuri voi anunţa numele jucătorilor care vin la Suceava”

Costel Ilie se muta cu arme si bagaje la Suceava. Noul tehnician al celor de la Rapid va avea luni o intalnire cu conducerea clubului de pe Areni pentru a pune la punct ultimele detalii ale programului de pregatire pe care ceferisti il vor urma pana la reluarea campionatului. Reunirea lotului este programata pentru 18 ianuarie, iar dupa o scurta perioada de efort, Semeghin si compania vor intra, timp de opt zile, in regim cantonament, pe plan local, la Suceava.

Vom ramane la Suceava pe perioada pregatirii centralizate, iar in functie de starea vremii, a terenurilor, dar si a echipelor disponibile in zona, vom perfecta si cateva meciuri amicale. In acest sens, vreau sa am o discutie si cu domnul Ioan Radu (n.r. directorul LPS Suceava), sa vedem in ce conditii putem folosi terenul de acolo”, a precizat Costel Ilie.

La capitolul achizitii, Costel Ilie a recunoscut ca este in discutii avansate cu trei jucatori, ale caror nume vor fi anuntate in cursul zilei de miercuri: “Pana miercuri nu va pot da numele jucatorilor cu care negociem sa vina la Suceava. Cert este ca vorba de doi fundasi centrali si un atacant. Orice jucator care este serios si ne poate ajuta, are usa deschisa la Suceava”.

Costel Ilie a vorbit si despre situatiile lui Sorin Ciobanu si Catalin Golofca, ultimul, ofertat de prim-divizionarele FC Botosani si CSMS Iasi, anuntand recent ca vrea sa paraseasca cu orice pret gruparea de pe Areni. “Sorin Ciobanu cred ca va continua la Suceava. In privinta lui Golofca, situatia acestuia se va clarifica maine (n.r. luni), dupa ce voi discuta cu conducerea clubului”, a mai spus noul tehnicial al echipei locale de fotbal.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *