Costel Ilie le-a răspuns „renegaților”

Costel Ilie nu-i înțelege pe jucătorii care au plecat în această iarnă de la Rapid și s-au plâns în presa centrală de condițiile existente la Suceava.

“Enciu și alții se plâng de condițiile de până acum… Eu aș vrea să-i pun o întrebare lui Enciu. De ce a acceptat asa ceva? Eu îi mulțumesc pentru ceea ce a făcut pentru Rapid Suceava, îi urez multă sănătate și baftă la noua echipă. Viziunea mea despre fotbal este total diferită de cea a jucătorilor de care ne-am despărțit. Ne-am desparțit în condiții amiabile, sperăm să își găsească echipe. Nu pot spune că am tăiat în carne vie. Am încercat să facem o schimbare în bine, să umblăm la imaginea echipei, care a avut de suferit în ultimii ani”, a spus Costel Ilie la Sport Total FM, cu referire la jucători plecați recent de la Rapid: Pascal, Ferariu, Sava, Mateiciuc, Strugariu, Plăcintă și Enciu.

Rapidul a început să sondeze piața de transferuri pentru întărirea lotului de jucători.

“Suntem în discuții cu câțiva jucători, care sperăm să ne ajute. Este vorba de doi fundași centrali și un atacant. Luni, când voi veni la Suceava, vom știi mai multe. În partea noastră a Moldovei este un izvor nesecat de talente. Sunt mulți jucători interesanți și la Piatra, dar nu le știu situația contractuală. Și la Piatra Neamt e o situație confuză”, a dezvăluit Costel Ilie.

Noul antrenor de pe Areni a precizat că dorește ca fundașul Sorin Ciobanu să continue la Suceava.

“Am vorbit cu Sorin Ciobanu înainte de Sărbători. El mi-a zis că își dorește să continue cu Rapid Suceava. Îl aștept la reluarea pregătirilor și voi avea o discuție fața în fața cu el. Dacă este cu gândul la Suceava, eu îmi doresc să rămână”, a menționat Costel Ilie. Acesta mai spune că este adeptul jocului ofensiv și că își dorește o colaborare cu Liceul cu Program Sportiv: “Suferim ca eficacitate în atac, dar Suceava are un joc ofensiv. Sunt și eu adeptul jocului ofensiv. Speranța mea e să nu-i dezamăgesc pe suporteri. Vreau să am o discuție și cu domnul director Radu, de la LPS. Din ce am înțeles, se va da în folosință un teren artificial și vom găsi înțelegere la dumnealui să putem folosi și noi terenul de acolo. Obiectivul principal este prinderea play-off-ului. Este o misiune destul de grea, dar nu imposibilă”, a adăugat antrenorul “ceferiștilor”.

Înainte de startul sezonului de primăvară, cu șapte meciuri rămase de disputat din sezonul regulat, Rapid Suceava ocupă locul 8 în clasamentul Seriei I, la patru puncte de locul 6, ultimul calificabil în play-off. “Ceferiștii” vor relua campionatul pe 27 februarie, cu un meci pe teren propriu, contra celor de la ACS Berceni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

8 Comentarii

  1. Ce a facut noul antrenor Costel Ilie trebuia facut mai demult, de exemplu cu ce ne-a ajutat Enciu asta , cica e atacant si a dat un gol, nu mai vreau sa-mi amintesc cum juca, sarea mingea din el ca din coltul mesei, nu stia sa faca o preluare,un dribling ceva nimic , Ferariu e varza, slab rau de tot, o caruta de gafe si goluri luate din cauza lui, Sava la fel Pascal ne-am lamurit de mult ce poate , plus ca nu a prins deloc sa joace, de ceilalti nici nu mai e de comentat nici ei nu au prins echipa ,deci sunt slabi.
    Nu am nimic cu jucatorii astia dar chiar sunt slabi , Enciu ala e lat tare si Ferariu la fel, sunt curios cine o sa-i mai ia ??

  2. ok, il da afara …dar cine mai tine de minge acolu sus in fata portii ? O fi el caracter infect dar e jucator. Ce-l juca Ted dupa plecarea lui Matei nu-l avantaja deloc. Pozitia in care a dat randamentul maxim e cea din spatele varfului impins …. „parerea mea” de nestiutor 🙂

  3. PT. PAREREA MEA
    Chiar nestiutor esti, ce naibi tinea Enciu de minge in fata portii ca sarea mingea din el ca din coltul mesei cand ajungea la el,dar mai mereu ii lua adversarul fata si nici nu se prea intalnea cu mingea.
    Slab tare era , bine ca a plecat.

  4. se desfiinteaza echipa amaratilor nu mai sperati degeaba….costel ilie veziti de treaba ta ca vb mult..sau asa ai invatat cat ai stat la puscarie ca doar ai facut nu uita asta…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *