Cornel Căinari și-a reziliat contractul cu Foresta

Cornel Căinari s-a des­părțit de Foresta în pauza forțată pe care echipele de fotbal din România au luat-o din cauza pandemiei de coronavirus. Mijlocașul în vârstă de 31 de ani și-a reliziat contractul în urma unor divergente financiare pe care le-a avut recent cu conducerea grupării de pe Areni.

Nu mai este cale de întoarcere. Am reziliat con­tractul pentru nu am fost de acord cum a pus el problema. Jucătorii au luat două salarii și două prime înaintea meciului de la Liești. Mai au două prime restante de la victoriile cu Fălticeni și Ră­dăuți. Dacă ar fi câștigat la Liești, ar fi primit și acele prime restante. Deocamdată nu le putem achita, pentru că nu le merită. Şi e valabil pentru toți jucătorii”, a precizat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Ofertat deja de către divizionara a patra Dante Botoșani, Cornel Căinari a transmis un mesaj pe facebook la plecarea de pe Areni: “Mulțumesc Fo­resta Suceava. A fost o decizie grea pe care a trebuit să o iau în acest moment, dar viața merge înainte. Le doresc multă baftă băieților, celor din staff și conduceri, dar și publicului sucevean. Multă baftă spre Liga a II-a”.

Petre Grigoraș le-a dat liber jucătorilor Forestei până marti, când se va lua o decizie în privința mo­dalității în care se vor relua antrenamentele.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *