Cornel Căinari lasă Bucovina Rădăuți pentru Dante

Cornel Cainari schimba echipa pentru a treia oara in ultimul an.  Mijlocasul in varsta de 31 de ani si-a reziliat contractul cu Bucovina Radauti, pentru care nu a apucat sa joace nici macar un minut de la startul acestui sezon si se va intoarce la Dante Botosani, alaturi de care promova in vara in Liga a III-a.

Cei de la Radauti au fost corecti cu mine. Nu am ce sa le reprosez in scurta perioada petrecuta acolo, asa ca ne-am despartit pe cale amiabila. Am ales sa ma intorc la Dante din respect pentru Victor Mihalachi (n.r. patronul clubului botosanean). M-a ajutat foarte mult pe perioada pandemiei in primavara, mi-a promis si alte facilititati extrasportive si am decis sa ma intorc sa ajut echipa sa se salveze de la retrogradare” a precizat Cainari, care a dezmintit totodata si zvonurilor conform carora se intoarce la Foresta: “Pe Areni voi veni doar ca suporter”.

La randul sau, antrenorul Bucovinei, Iulian Ionesi, a explicat motivele despartirii de Cainari: “Mi-am asumat personal aducerea lui Cornel Cainari la echipa, iar in aceasta scurta perioada in care am colaborat am concluzionat ca este mai bine ca drumurile noastre sa se separe acum. Atat timp cat o sa fiu eu aici, la Radauti vor fi adusi doar jucatori care sunt implicati 100% in acest proiect, indiferent de valoarea lor. In doresc succes lui Cornel in ce si-a propus mai departe”.

Cornel Cainari a schimbat numeroase echipe de-a lungul carierei, jucand inainte de ajunga la Radauti pentru CS Gura Humorului, Sporting Suceava, Rapid Suceava, SC Bacau, Foresta Suceava, Stiinta Miroslava, Aerostar Bacau si Dante Botosani, cu ultima reusind sa promoveze in vara in Liga a III-a.

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cornel Căinari lasă Bucovina Rădăuți pentru Dante"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*