Corban e campion european

Sergiu Corban, jucator la Railex, a devenit campion european alaturi de nationala de minifotbal a Romaniei, dupa turneul final desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Grecia, in prezenta a 24 de selectionate de pe batranul continent.

Tricolorii au castigat pentru a patra oara consecutiv titlul european, dupa ce s-au impus duminica, in finala competitiei din Creta, cu scorul de 2-0, in fata Croatiei.

In semifinale, echipa selectionerului Tiberiu Lajos a trecut la penaltyuri, cu scorul de 2-1, de Germania, dupa ce portarul roman Cristi Popa a aparat in doua randuri.

Rezultatele Romaniei:

Grupe:
Romania – Slovenia 1-0
Romania – Polonia 1-0
Romania – Croatia 0-1

Optimi de finala:
Romania – Slovacia 1-0

Sferturi de finala:
Romania – Anglia 2-0

Semifinale:
Romania – Germania 0-0 (2-1, d.p.)

Finala:
Romania – Croatia 2-0

Jucatorii romani au primit trofeul si medaliile de campioni europeni chiar din partea presedintelui Federatiei Europene de Minifotbal, Razvan Burleanu.

Selectionerul roman Tiberiu Lajos a deplasat in Grecia urmatorul lot de jucatori: Cristian Popa, Gabriel Cosa – Mircea Popa, Calin Trohin, Nicolae Constândana, Ionel Apostu, Sorin Ghius, Razvan Radu, Adrian Calugareanu, Ovidiu Vâlceanu, Ioan Stirbet, Nicolin Miroslav, Radu Burciu, Giorgian Ionescu si Sergiu Corban.

Sergiu Corban este cel de-al treilea jucator de la Railex care devine campion european cu echipa nationala de minifotbal a Romaniei, dupa Ovidiu Bosancu si Sorin Nicoara, distinsi cu titlul continental in urma cu doi ani, la Tulcea.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Corban e campion european"

  1. Câte minute a jucat?

  2. a jucat destule cat sa iasa campion european ! ce se oftica unii acuma :))

  3. Cat a jucat?pentru unii puțin,pentru alții suficient,important e ca a fost in echipa nationala si a reprezentat cu demnitate clubul si orașul!bravo Sergiu,felicitări si tine-o tot așa!

  4. Nu conteaza daca a jucat sau nu.. a facut parte din lot…e campion european… BRAVO… Merita

  5. corban a început fotbalul la LPS Suceava avîndu=l ca prim antrenor pe Ovidiu Murariu.Felicitari Sergiu , felicitari domn profesor Murariu!

  6. Sa nu uitam ca mai avem, inca 2 campioni europeni in urma cu 2 ani…Bosancu Ovidiu si Nicoara Sorin…Felicitari la toti!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*