Corban a făcut cale-ntoarsă la Botoşani

Conducatorii Forestei au perfectat miercuri, la FRF, transferurile lui Lucian Asanache si Catalin Vraciu. Totodata i-au inregimentat pe Areni si pe cei trei jucatori de la LPS: Mugurel Florescu, Cosmin Coroama si Cosmin Buziuc.

In schimb, “galben-verzii” au renuntat la transferul lui Alexandru Corban, care a evoluat deja in acest sezon pentru doua cluburi: Sport Club Bacau si FC Botosani. Intr-o situatie asemanatoare se afla si Robert Grumezescu, care a jucat in tur pentru CS Darabani si ACS Berceni, iar acum asteapta decizia comisiilor FRF pentru a putea avea drept de joc la Foresta. “Corban s-a antrenat cu noi, urma sa-l bag la joc cu CSM Pascani, sa-l integrez usor-usor in echipa, dar, din pacate, am aflat ca a evoluat deja pentru doua cluburi in acest sezon si nu mai poate juca in alta parte decat la FC Botosani pana la finalul campionatului. In privinta lui Grumezescu, cred ca situatia lui se va rezolva pentru ca ACS Berceni s-a desfiintat. Oricum, el este accidentat in acest moment. Avem pana la urma un lot format din 25 de jucatori, astfel ca sunt solutii in ofensiva. Il putem folosi pe post de varf inclusiv pe Cerlinca”, a explicat antrenorul Cristi Popovici.

Popovici nu se lasa pacalit de rezultatele din amicale

In alta ordine de idei, Cristi Popovici spune ca nu se lasa pacalit de victoriile la scor inregistrate de Foresta in ultimele trei partide amicale: 3-0 cu Bucovina Radauti, 5-0 cu CSM Roman si 5-1 cu CSM Pascani. “Pe mine nu ma pacalesc asemenea scoruri. Nu vreau sa jignesc echipa din Pascani sau celelalte echipe cu care am jucat in pauza de iarna, dar diferenta dintre noi si adversarii din pregatiri este mare si nu putem sa ne dam seama exact de cat de bine este rodata echipa noastra. Si astazi am avut meciul la discretie, dar tratam in continuare cu superficialitate unele faze de poarta si am gresit din nou in aparare la faza golului primit. Nu sunt multumit de acest aspect”, a spus antrenorul Forestei dupa 3-0 cu Pascani.

Exit mobile version