Conturi goale la Cetatea

Desi prin visteria Areniului bate vantul, iar conducerea clubului are de achitat catre jucatori prime restante in valoare de 500 de milioane lei vechi, presedintele “alb-albastrilor”, Ciprian Anton, nu vede o solutionarea prea curanda a situatiei, spunand ca deocamdata nu vrea sa-l “necajeasca” pe primarul Ion Lungu, aflat in toiul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale de duminica.

Am discutii saptamanale cu domnul primar, dar nu vreau sa-l necajesc pentru ca este in campanie electorala. Chiar daca multa lume il acuza ca nu vine la meciuri, chiar daca jucatorii si-ar dori poate sa-l vada prin vestiar, el ramane alaturi de noi. Indiferent de ce se spune, domnul Lungu este un sustinator al echipei, chiar daca din umbra. Echipa nu ar supravetui fara banii de la primarie. El isi doreste sa ramana fotbal la Suceava. Cine neaga asta, face pure inventii. Nu sunt alti oameni dispusi sa investeasca acum in fotbal.

In acest moment nu avem niciun leu in cont, dar stam linistiti, pentru ca nu avem datoriile pe care le au alte echipe. Nu ne putem plange de restante salariale, ci doar de anumite prime. Daca am ajunge la zi cu toti banii, probabil toata lumea ar fi linistita. Nu ar mai face nimic. Problema unui scandal s-ar pune doar in momentul in care cineva nu isi incaseaza salariile timp de doua-trei luni de zile”, a spus Ciprian Anton.

Presedintele de pe Areni a recunoscut totodata ca FC Ceahlaul a virat in conturile Cetatii intreaga suma de 2,2 miliarde lei vechi din transferul lui Rohetki si Onciu sub Pietricica, banii fiind deja cheltuiti. “Au fost virati toti banii. Ne-au ajutat cand ne-a trebuit”, a completat Anton.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Conturi goale la Cetatea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*