Continuă drumul spre Brazilia >> Family Suceava a ajuns în finala Neymar’s Cup

Family Suceava s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in finala nationala a turneului Neymar Jr’s Five Cup, competitie care a reinventat fotbalul de cinci la cinci. Echipa condusa de Costel Pamparau si-a asigurat prezenta la turneul final de la Bucuresti, dupa ce a castigat, sambata, etapa regionala de la Iasi, unde s-a impus in finala, cu scorul de 4-1, in fata gruparii Tudor Boys.

Family mizeaza pe urmatorii jucatori: Costel Pamparau, Alexandru Dragomir, Alexandru Ivan, Florin Turineac, Iustin Filip, Daniel Paius si Daniel Fartais.

Pe langa Family Suceava, la turneul final s-au mai calificat pana acum: ABC United Bucuresti, NetRom Craiova, FC Banatul Timisoara, Agora Mures si Tao United Cluj-Napoca. Ultimele doua echipe calificate vor fi decise in urma etapelor de la Constanta si Chisinau. Castigatoarea de la Bucuresti se va califica la finala mondiala a Neymar Jr’s Five Cup, care va avea loc in Brazilia.

Neymar Jr’s Five Cup este o competitie care a reinventat regulile fotbalului de cinci la cinci. Astfel, echipele pierd cate un jucator de fiecare data cand primesc un gol, pana cand o echipa ramane fara jucatori sau pana cand s-au scurs cele zece minute ale unui meci. In Romania, turneul Neymar Jr’s Five Cup este organizat in parteneriat cu FRF si a adunat la start sute de echipe.

Exit mobile version