Continuă demersurile pentru sala polivalentă

Reprezentantii Companiei Nationale de Investitii au fost prezenti, la inceputul acestei saptamani, la Suceava pentru a inspecta terenul unde municipalitatea intentioneaza sa construiasca sala polivalenta. Potrivit primarului Ion Lungu, acestia au fost multumiti de ceea ce au gasit aici, iar in perioada urmatoare vor scoate la licitatie proiectul tehnic si studiul de fezabilitate.

„Am mai facut un pas important in ceea ce priveste costruirea unei sali polivalente la Suceava. In cursul zilei de luni a avut loc o vizita in teren a reprezentantilor Companiei Nationale de Investitii. Au mers la fata locului, au vizionat amplasamentul nostru si au venit cu recomandari in ceea ce priveste caile de acces si utilitatile necesare. Noi trebuie sa aducem gazul metan, energia electrica, apa si canalizarea. Avem cuprinse in buget sume pentru aceste proiecte de utilitati. Trebuie stabilite traseele, iar aici avem doua variante: sa ne legam cu utilitatile la cartierul ANL, dar aici depindem de proprietatile pe care le intalnim in cale, iar a doua varianta este sa mergem pe E85, unde ar fi un traseu mai lung deci costuri mai mari. Mai glumind, reprezentantul Companiei Nationale Investitii a spus ca putem face trei sali polivalente la cat de mare este amplasamentul. S-a incheiat, de altfel, si un proces verbal intre Municipalitate si Compania Nationala de Investitii. S-a facut raportul favorabil, in asa fel incat sa mergem mai departe cu procedurile pentru construirea salii polivalente. Urmeaza ca in perioada urmatoare cei de la Compania Nationala de Investitii sa scoata la licitatie proiectul tehnic si studiul de fezabilitat”, a anuntat Ion Lungu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Bai frate, numai in Romania, astia care cică ne conduc, fac planuri, studii, examinează, avansează, se încurca, o iau de la capăt si „demersurile continua”. Dacă e sa fiu cârcotaș as putea zice ca nu au găsit formula de ciordit…sau sunt incompetenți. Ok, e o sala polivalenta, dar e totusi ok construcție, nu o racheta nucleară…in fine, mai tare ma enervez.
    Birocrație excesivă si incompetenta, asta e legea in Romania, din păcate. Presimt ca prin 2020 tot nu vom avea o sala, nu cred ca nici nu vor „porni” lucrările, cum le place ăstora sa zică.

  2. Stii cum suna asta?….hai sa fur niste bani din studii de fezabilitate…mie oricum nu mi place sportul dar merge sa ciordesc putin…e penibil de a dreptul….nu investeste in sportuo de performanta dar face studii pt o sala polivalenta…iar dupa gluma cu trei sali cred ca v ati prins ca de fapt nu va exista niciuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close
error: Pentru copierea conţinutului contactaţi autorul!