„Conteaza ce proiect va fi”

Unul dintre cei mai importanti jucatori care ar putea parasi Universitatea in aceasta vara este fara doar si poate Bogdan Pralea. Portarul iesean nu duce lipsa de oferte, insa se va hotari daca va continua la Suceava in functie de obiectivul echipei in urmatorul sezon.

“Depinde ce mi se va oferi si ce proiect de viitor va fi la aceasta echipa. Am primit oferte de la alte echipe, insa mi-as dori sa raman aici. Repet, totul va depinde proiectul care va fi la Suceava.”, a anuntat astazi “Mosu”.

Pozitia pe care o ocupa Universitatea in clasamentul Ligii Nationale este din punctul de vedere al lui Bogdan Pralea in neconcordanta cu jocul practicat de suceveni. Acesta este insa hotarat sa arate acest lucru in meciurile care urmeaza.

“Pentru a putea demonstra ca acest clasament este mincinos, va trebui sa castigam cel putin doua dintre cele trei etape care ne-au mai ramas. Vom face tot posibilul pentru a obtine poate chiar 6 puncte. Totul va depinde de meciul de la Bacau, daca Steaua va castiga acolo, va prinde locul 3 si ne va ajuta si pe noi”, a mai spus Bogdan Pralea.

Portarul Universitatii continua sa aiba probleme medicale. Dupa incheierea campionatului, Bogdan Pralea va face din nou un control si in fuctie de rezultate, se va hotari daca are nevoie de operatie. Jucatorul venit de la Politehnica Iasi are in momentul de fata un program separat de pregatire, intrucat trebuie sa evite anumite procedee, in special sariturile.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Conteaza ce proiect va fi”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*