Consiliul Local a aprobat bugetul Forestei

Vin banii la baieti! Consiliul Local Suceava a aprobat in sedinta extraordinara de marti dimineata proiectul prin care clubul Foresta urmeaza sa fie finantata pana la sfarsitul anului cu 1.000.000 de lei din fondurile nerambursabile.

Dintre cei 22 de consilieri locali prezenti la sedinta de astazi, 21 au votat pentru. Florin Cristescu nu a putut vota, functia sa de consilier local fiind considerata incompatibila cu cea de antrenor al echipei secunde a Forestei.

Echipa locala de fotbal nu a putut accesa niciun leu in primele opt luni din cauza unei datorii de peste 100.000 de euro pe care o avea catre Fisc, datorie care a fost achitata de noii investitori de pe Areni in urma cu o saptamana.

Mihai Ungurian, noul vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Forestei, a tinut de altfel sa le multumeasca anticipat primarului si consilierilor locali pentru sprijin:. “Suntem convinsi ca vom benefia de acelasi sprijin in continuare. Avem increderea ca toata comunitatea se va implica in momentul in care vor veni si rezultatele dorite la Foresta”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Un lucru laudabil si bun !Dacă primaria ,consiliul local,investitorii ,străini ,sponsorii ,pun umarul ca Foresta să poată promova în liga 1,,,,,dar cu munca şi seriozitate ,si plata catre Finanțe să se facă lunar~ca si salariile ,ca să nu pătim iarăși ca anul trecut ,datorii care neplătite la timp se majorează vazînd cu ochii ,şi am vazut cu totii ce a urmat !!hai Foresta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *