Consiliul Judeţean cumpără echipament sportiv

Consiliul Judeţean Suceava va achiziţiona echipament sportiv pentru grupările de fotbal-juniori care vor participa la actuala ediţie a turneului internaţional „Patru regiuni pentru Europa”. Competiţia va avea loc la Pojorîta, în perioada 5-10 august.

Consiliul Judeţean vrea să cumpere treninguri pentru jucători şi antrenori, bluze, şorturi, jambiere, pantaloni lungi, rucsacuri, mingi, pompă şi sac pentru mingi. Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Consiliului, valoarea contractului este de 13.050 de lei, fără TVA, iar ofertele pentru furnizarea echipamentului sportiv pot fi depuse la sediul instituţiei pînă la data de 29 iunie, ora 12.00. Criteriul de atribuire este preţul cel mai mic.

Tot legat de organizarea turneului de fotbal „Patru regiuni pentru Europa” Consiliul Judeţean vrea să achiziţioneze servicii de transport rutier pentru deplasarea jucătorilor şi antrenorilor de la Suceava, Cîmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului unde sunt cazaţi până la Pojorâta şi retur. Transportatorul va fi ales tot prin achiziţie directă valoarea contractului fiind de 7.800 d elei fără TVA. Consiliul Judeţean are nevoie de trei autocare pentru 50 de persoane fiecare şi de un microbuz pentru 30 de persoane, iar oferta va prezenta preţul pe kilometru.

Turneul de fotbal „Patru regiuni pentru Europa” reuneşte echipe de juniori sub 16 ani din judeţul Suceava şi din trei regiuni partenere Schwaben-Germania, Cernăuţi-Ucraina şi Departamentul Mayenne- Franţa. Turneul se află la a XIV-a ediţie. Anul trecut, competiţia a fost găzduită de regiunea Schwaben, iar reprezentanta judeţului Suceava s-a clasat pe locul trei.

sursa: Radio Top Suceava

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *