Conducerea Forestei oferă asigurări că echipa se va înscrie la startul Ligii a III-a

ACS Foresta a emis marti un comunicat de presa prin care da asigurari publicului sucevean ca echipa isi va continua activitatea in mod normal, urmand sa se inscrie cu siguranta la startul viitorul sezon al Ligii a III-a.

ACS Foresta Suceava, prin Gheorghe Negura, in calitate de presedinte al Consiliului Director, Andrei Ciutac, in calitate de presedinte-executiv, Ion Lozovan, in calitate de secretar trezorier al Consiliului Director, si Mihai Ungurian, in calitate de vicepresedinte executiv doreste sa aduca la cunostinta publicului sucevean ca, desi a retrogradat in Liga a III-a la sfarsitul sezonului 2017-2018, activitatea clubului va continua. Dorim sa inlaturam pe aceasta cale toate supozitiile care dadeau ca sigura disparitia clubului Foresta Suceava de pe harta fotbalului romanesc”.

Obiectivul “galben-verzilor” pentru viitorul sezon este construirea unui lot de jucatori cu care sa poata ataca promovarea. “Obiectivul este construirea unui lot competitiv in perspectiva revenirii in Liga a II-a in cel mai scurt timp posibil. Va aducem la cunostinta ca, in aceasta perioada, conducerea clubului se afla in negocieri cu o serie de jucatori care sa faca parte din lotul care va aborda noul sezon”, se arata in comunicat.

Chiar daca, din cauza datoriilor catre Fisc, nu a putut accesa in acest an niciun leu din bugetul alocat de Primarie, conducerea Forestei mizeaza in continuare, intr-un fel sau altul, pe sprijinul municipalitatii. “Ne bazam in continuare pe sprijinul domnului Primar, al Consiliului Local al municipiului Suceava, al cetatenilor municipiului Suceava si speram ca toate demersurile intreprinse sa conduca la indeplinirea obiectivelor propuse. Dorim sa asiguram toti sucevenii ca ne vom da tot interesul si vom depune toate diligentele necesare pentru creearea unei stabilitati financiare care sa asigure un climat propice performantelor viitoare pe care cu totii le dorim la Foresta”, se mai arata in comunicatul Forestei.

Noul sezon al Ligii a III-a va debuta pe data de 25 august, intr-un format cu cinci serii geografice a cate 16 echipe.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Conducerea Forestei oferă asigurări că echipa se va înscrie la startul Ligii a III-a"

  1. Deci primaria Suceava si consiliul judetean nu au dat nici un ban la fotbal si ne arunca lozinci ca sprijina fotbalul si vor performanta ,o sa-i vedem pe flutur si lungu in campania electorala iar cu promisiuni de stadion , sala polivalenta , promovare si pe cei saraci cu duhul care-i „cred” ……..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*